|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
5.11.2010 21:25:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nič babnice moje...lepo se imejte. Nočko.user posted image user posted image user posted image

teddy nočko, zdaj še izkoristi pa user posted image user posted image  potem nekaj časa ne boš smela user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.11.2010 21:26:20   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni žal kače tud ne potegnejo...

Mogoč ma pa noki doma terarij s kačami, pa edino z jodlanjem lahko komunicira z njimi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.11.2010 21:27:14   
Goldy

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Punce a ste vidle tam na desni, da se sam ena tema pojavlja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če si dobre, si pač dober user posted image

mismis - in to vse samo zaradi tebe in tvojih pikecov!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.11.2010 21:28:03   
bbpikica
Glej glej saj dons mate pa zbor skor kompletne ekipe , ja lep pozdrav vsem od meneuser posted image user posted image pa en kup objemčkov vsem starim in novim borkamuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.11.2010 21:29:39   
DaisyE
Zdaj pa še Zarči byebye! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tričetrt pisksne pira.

Mišu, tole odpovedovanje pivu ti bo pa res težko, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Samo, da sta Cila in Bine zdrava, pa se še jaz piru odpovem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.11.2010 21:30:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Glej glej saj dons mate pa zbor skor kompletne ekipe , ja lep pozdrav vsem od meneuser posted image user posted image pa en kup objemčkov vsem starim in novim borkamuser posted image

no zdej smo pa kompletni user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.11.2010 21:30:38   
DaisyE

OOOOO lejo, kje si zgublena duša? Kaj ti lajf prinaša?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.11.2010 21:31:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mišu, tole odpovedovanje pivu ti bo pa res težko, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Samo, da sta Cila in Bine zdrava, pa se še jaz piru odpovem.

per, pa še palčke, vse bo šlo bye bye ... bo pa vredno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.11.2010 21:31:36   
hermy1

Nič babnice moje...lepo se imejte. Nočko.user posted image user posted image user posted image

A zdej, k se je šele dobr žur začel, pa nočko user posted image ??

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.11.2010 21:32:20   
DaisyE
Če bote vsi šli, pol grem pa še kar malo nagnit. Je treba jutri zgodaj vstat.user posted image  Pa kakšen lajf sem si jaz to upedenala?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.11.2010 21:33:52   
mismis
eh tudi jaz ne bom več dolgo, smo ta teden zelo slabo spali, pa je treba nadoknaditi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.11.2010 21:34:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Brez dvoma! Pa še težko ti ne bo za take heroje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.11.2010 21:34:38   
bbpikica

OOOOO lejo, kje si zgublena duša? Kaj ti lajf prinaša?

evo men nč posebnga, počas gremo dalje, pri vas je pa videt veliko novega user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.11.2010 21:35:26   
DaisyE
Hja, pol pa nočka vsem! Sem uživala v dobri družbi. Ste mi nardile refil za cel teden nazaj. Življenje je lepo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.11.2010 21:35:44   
nokes

Če bote vsi šli, pol grem pa še kar malo nagnit. Je treba jutri zgodaj vstat.user posted image  Pa kakšen lajf sem si jaz to upedenala?

kam zaj greeeš????  lajf? ja, sama si htela, tak ko miška, ko mora per pa palčke sam še gledat user posted image user posted image , no, ko bo pa dojila, bo pa vse drgač, takrat pa pira fuuul!user posted image

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.11.2010 21:36:10   
mlinčka

po moje deco spravlja spati, Mlinčka je bolj med poznimi user posted image

O, pajade! Otroc so koma že od 19h user posted image ! Mislm...

Beta za vikat, bejba! Dvojčki, ti rečem user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.11.2010 21:36:13   
mismis

to bomo pa še videli, kako lahko ali težko bo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.11.2010 21:37:19   
DaisyE
evo men nč posebnga, počas gremo dalje, pri vas je pa videt veliko novega user posted image

Mah, nič novega, saj vidiš, da smo še vedno vsak na isti sorti pira. Samo miš je vmes ljubimca zamenjala. Mr. Darcy je samo za rezervo še. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdi, jaz moram un pir zdaj nekako po grlu spravit.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.11.2010 21:38:40   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

kam zaj greeeš????  lajf? ja, sama si htela, tak ko miška, ko mora per pa palčke sam še gledat user posted image user posted image , no, ko bo pa dojila, bo pa vse drgač, takrat pa pira fuuul!user posted image

Okej, grem na pir, pa se vračam. A si ti mlinčko upedenala, al ma notranji senzor?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.11.2010 21:38:52   
miska73
Kaj zdej jo bote pa vse popihale spat. Šmrc.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.11.2010 21:39:23   
BarbiG
Uf, madona sem se komi prebila čez vse tele poste. Sem dala princeski spat, pa sem si rekla, da pridem še mal gor pogledat, če se je Mišmiš že kej oglasila. Pa me je skor kap zadela k je že tolk napisanga. Ampak kaj, pridem do konca, pa vidm, da se gre že spat. Sej jst bom tud šla, da se vsaj kej naspim pred naslednjim dojenjem.

Daisy tiste ta stranske si bom kr jst postregla, ker močnejšga tko ne smem k gre vse v mlek.

Mismis, na zdravje. Pol grem pa v mižule. Ja, pa kr začni verjet, da si user posted image . Znakci bodo pa še prehitr tuki.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.11.2010 21:39:36   
DaisyE

to bomo pa še videli, kako lahko ali težko bo user posted image user posted image

Sploh ne dvomim vate in v tvoje sposobnosti. Mater, pir se mi hladi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.11.2010 21:39:58   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Okej, grem na pir, pa se vračam. A si ti mlinčko upedenala, al ma notranji senzor?

bi rekla, da senzor, neki je pa tudi pomagalo, da smo že včeraj rekli, da je danes krvni test user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.11.2010 21:44:09   
mismis
nč, babe jaz komaj gledam, se tipkamo jutri

nočka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.11.2010 21:44:37   
mlinčka
Naj en lubenicožera in zrakomlata sem potegne.

Ma dej, še kar se prebijam čez miljavžent meni jako ljubih postov in vas skušam dohitet. Hu-ha-hu-ha (za tiste s kablom - sopiham) user posted image

Mlinčeeeek, dej en pir, preden mi vse zgasnejo (če niso že user posted image )!!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?