|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
5.11.2010 12:52:44   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

EVOOOOOOO! 864!

mismis -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.11.2010 12:52:57   
Reby

EVOOOOOOO! 864!

Jupiiiiiiiii, tole diši po dveh user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.11.2010 12:54:37   
pikovit

EVOOOOOOO! 864!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.11.2010 12:56:03   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
zarči - hvala ti za navodila user posted image , ja meni je rekla da 2.dan pridem gor da dobim tabletke in začnem takoj z njimi, daj reci srce, a je uspešna O po teh tabletkah, zakaj pa je treba potem jemati še utrogestanuser posted image

estrofem naj bi zaviral O, ampak pripravil endometrij za vgnezditevuser posted image . Pri tem postopku tud stopke ne dobiš zato.Utrogestan pa dajo za podporo. Nama je enkrat ratalo z estrofemom in jaz imam zaupanje tud v tak postopek. Res pa je, da mi je estrofem kar nagajal s stranskimi učinki...user posted image

thanks , upam da bo tudi pri meni uspešno, pa saj mora biti, bo takrat glih veseli december, pa božiček bo hodil naokoli, ni hudiča da nama obema prinese darilo, navija tudi zate , mogoče se pa kaj srečama v MB

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.11.2010 13:03:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Je RR čist zablokiral user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.11.2010 13:03:42   
hedviga
Miška bo mela pa dvoooojčkeeee user posted image user posted image user posted image
Pa tudi če bo eden...
Tole je zdrava, prelepa, prekrasna beta!!!!!!!

Oh, Miška tele današnje filinge ti prav iz srčka privoščim!user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.11.2010 13:05:15   
sonya1
Miši, zakon ! Zadovoljna fuuuuullllll!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa samo lepih in mirnih nadaljnih 8.5 mesecev
Hedi, Hermy, vajine punčke so pa tako lepe, da bi jih človek kar pojedel. Jih boste morale naučiti, da ne bosta preveč mučile fantov (no, malo je dovoljenouser posted image )
Tale stran je pa počasi postala podobna kakšni akcijski nadaljevanki, tako napeto jeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.11.2010 13:06:37   
bibk
[/quote]

[/quote]

HEHEHEHE ja to je pa res, meni nikakor ni hotelo odpret te teme... user posted image user posted image user posted image .... BRAVO mišmiš, sem vedla jaz da moj občutek me ne vara!!! Čestitam!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.11.2010 13:06:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Edino pravilno!! user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.11.2010 13:08:46   
sonya1
Zarči, Mikli, zdaj pa vidve  !  Kdaj se pa Naski kaj dogaja ?
Joj, kako lepi punčki, bi ju kar gledalauser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.11.2010 13:13:38   
hedviga
Eh, punce...tole vam morm prav povedat. Danes ob naši Miški sem prav globoko podoživela tisti "moj" dan, ko sem naredila test, ko sem šla dat kri za beto.. Tisti noooori filing.
user posted image user posted image ->ampak tole niso solze od žalosti ampak od ganjenosti. In zdaj gledam tale moja miškolinčka, že taka velika mulčka, moji dve blastocistici, moji mali beti, moja dva mala pluska...ki me že znata poklicat "mamiiii"  Šmmmrc. Kako gre hitro tale čas..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.11.2010 13:15:39   
hedviga
Tole je pa naša Miška meni napisala:

mismis -> RE: IVF/ICSI junij (27.6.2008 13:08:54)

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Čirule čarule.
Hvala iz srca za čestitke!!!!

Ne, nisem še prišla k sebi. Nekak še zmeri ne morem verjet user posted image user posted image
Zbudila sem se ob 6 in me je pičlo, zdej ali nikoli in sem šla na palčko lulat. Tresla sem se kot šiba na vodi, solze že v naprej in pol...ma ni za rečt. Sem bla tko vesela! Res! Sploh ne morem verjet. Pravi čudež!
Sem šla potem itak k mojmu osebnemu dr-ju in sem se mimgrede ustavila še v Adria labu.
Prele so mi povedal, da mam 532,8 hcg-ja..
Zdaj pa iz srca upam, da bo vse ok!

bemti Hedi, seveda bo vse v redu, sploh ne misli na to, da ne bi bilo. In BHCG 532,8 na 12 dan je super rezultat.
Glede na to, da se podvaja na dva dni, ga boš imela na dan testa že čez 1000. To zna pomenti, da sta se ti prijela oba user posted image user posted image , kar bi bilo sploh super, kajne user posted image user posted image user posted image .

Sedaj se pa sprosti in začni uživati to tvojo nosečnost z pikicama, ki sta ti bile tako ali tako namenjene

Moja Mišmiška, zdaj pa je tvoj čas!!! user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.11.2010 13:16:40   
BarbiG
Uf, sem si mogla zdele utrgat 2 minutki časa od mojih dveh princesk, da vidim, kakšna je beta. In ja, tole je res lepa beta in res diši po dvojčkih. Zgleda, da je moja stimulacija šla v pravo smer. Ampak kokr kol, važno je zdej samo to mismis, da odvržeš is svojih ramen tole skalo, ki si jo nosila celo leto in začneš uživat v nosečnosti ter da julija naslednje leto stisneš v svoj objem zdravega user posted image al pa user posted image user posted image . Joj, kolk sem jest vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.11.2010 13:21:48   
zup2
Mismis iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.11.2010 13:23:53   
BarbiG

Eh, punce...tole vam morm prav povedat. Danes ob naši Miški sem prav globoko podoživela tisti "moj" dan, ko sem naredila test, ko sem šla dat kri za beto.. Tisti noooori filing.
user posted image user posted image ->ampak tole niso solze od žalosti ampak od ganjenosti. In zdaj gledam tale moja miškolinčka, že taka velika mulčka, moji dve blastocistici, moji mali beti, moja dva mala pluska...ki me že znata poklicat "mamiiii"  Šmmmrc. Kako gre hitro tale čas..

Tud men user posted image user posted image , ker tud jst podoživljam srečo izpred skoraj enega leta. 24.11.2009 bo točno eno leto, ko sem zagledala močen plusek (bil je 9-ti dan in nisem mela volje čakat še en dan, da si ne bi totalno pokvarla RD), nepopisno veselje, ki je takrat otoplilo moje srce. Pa potem 1.12. ko so mi sporočil, da je moja beta nekaj več kot 3300, pa potem UZ, kjer sta utripala dva srčka. Uf, lepi spomini. In zdaj gledam v posteljcah dva največja zaklada.

Mišmiš, še enkrat, srečno do konca nosečnosti, kajti to pot je tudi tebi usoda namenila, da boš nekje v začetku poletja prvič slišala najlepši jok v svojem življenju in kakšno leto kasneje besedo mami.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.11.2010 13:26:06   
mausikaa
pupe moje, a je možno da se po drugi špikici Puregona tako obupno slabo počutim ali si samo domišljam? dozo mam 200 e. moram pogledat kako sem se počutila v prejšnjem postopku...ker tole je pa nekaj boljšega user posted image
drugače pa hvala bogu da je petek! pa še sonček je, pa še tavelika me pobere kar pomeni da grem čez dobro urico že domov...aleluja...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.11.2010 13:31:29   
zarja1

EVOOOOOOO! 864!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.11.2010 13:50:50   
ledenka

podpis user posted image user posted image user posted image  super truper beta!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.11.2010 14:02:09   
bit
mis mis... tako kot ti je BarbiG napisala.... sedaj pa uzivaj v nosečnosti.... to so krasni trenutki ...če tudi ti je slabo... in si okoren... uživaj...in čestitke za krasno beto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.11.2010 15:55:10   
Fargesia
ne morem da ne bi še tuki skakala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(danes je točno eno leto, kar sem jaz treptala tam na GK za mojo beto!)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.11.2010 16:13:31   
miska73

EVOOOOOOO! 864!

Pa to mi deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeli.
Bravo miškoti moji.
Podganca vesela še pa još.

V vednost... jst sem imela 12. dan nekaj čez 500 na 15.dan pa skor 2000.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.11.2010 16:14:01   
miska73

Tudi jst podoživljam te dni moje dneve in lubčkam moji dve prelepi blastocistici in se jima ne morem načudit.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.11.2010 16:36:29   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

mi smo končno doma (je bilo treba še v trgovino po sladoled user posted image )in jaz tako zaspana, da komaj gledam.

Naša beta je res super, tako da sem kar pomirjena. UZ imamo 18.11. in srčno upam, da bomo takrat že videli srčka/e.
Mi je čisto vseeno ali je eden ali sta dva, samo da bo vse v redu, saj veste slabe izkušnje pa to...

Srčno se zahvaljujem za podporo in čestitke, najboljše ste. user posted image user posted image user posted image  Me pa zelo, zelo veseli, da so se danes tukaj nabrale tudi vse stare borke: LL, Bit, Mlinčka, Noki, Hedi, n74, miška73, Abra,... se mi zdi, kot v dobrih starih časih.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.11.2010 17:31:31   
špica84
Se opravičujem,ker vdiram semle

Mišmiš čestitke ob beti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.11.2010 18:19:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Naša beta je res super, tako da sem kar pomirjena. UZ imamo 18.11. in srčno upam, da bomo takrat že videli srčka/e.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.