Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 12:52:44
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 EVOOOOOOO! 864! mismis -
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 12:52:57
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 EVOOOOOOO! 864! Jupiiiiiiiii, tole diši po dveh
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 12:54:37
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 EVOOOOOOO! 864!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 12:56:03
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom zarči - hvala ti za navodila , ja meni je rekla da 2.dan pridem gor da dobim tabletke in začnem takoj z njimi, daj reci srce, a je uspešna O po teh tabletkah, zakaj pa je treba potem jemati še utrogestan estrofem naj bi zaviral O, ampak pripravil endometrij za vgnezditev . Pri tem postopku tud stopke ne dobiš zato.Utrogestan pa dajo za podporo. Nama je enkrat ratalo z estrofemom in jaz imam zaupanje tud v tak postopek. Res pa je, da mi je estrofem kar nagajal s stranskimi učinki... thanks , upam da bo tudi pri meni uspešno, pa saj mora biti, bo takrat glih veseli december, pa božiček bo hodil naokoli, ni hudiča da nama obema prinese darilo, navija tudi zate , mogoče se pa kaj srečama v MB
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:03:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Je RR čist zablokiral !!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:03:42
|
|
|
|
hedviga
|
Miška bo mela pa dvoooojčkeeee Pa tudi če bo eden... Tole je zdrava, prelepa, prekrasna beta!!!!!!! Oh, Miška tele današnje filinge ti prav iz srčka privoščim!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:05:15
|
|
|
|
sonya1
|
Miši, zakon ! Zadovoljna fuuuuullllll!!!! Zdaj pa samo lepih in mirnih nadaljnih 8.5 mesecev Hedi, Hermy, vajine punčke so pa tako lepe, da bi jih človek kar pojedel. Jih boste morale naučiti, da ne bosta preveč mučile fantov (no, malo je dovoljeno ) Tale stran je pa počasi postala podobna kakšni akcijski nadaljevanki, tako napeto je
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:06:37
|
|
|
|
bibk
|
[/quote] Je RR čist zablokiral !! [/quote] HEHEHEHE ja to je pa res, meni nikakor ni hotelo odpret te teme... .... BRAVO mišmiš, sem vedla jaz da moj občutek me ne vara!!! Čestitam!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Je RR čist zablokiral !! Edino pravilno!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:08:46
|
|
|
|
sonya1
|
Zarči, Mikli, zdaj pa vidve ! Kdaj se pa Naski kaj dogaja ? Joj, kako lepi punčki, bi ju kar gledala
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:13:38
|
|
|
|
hedviga
|
Eh, punce...tole vam morm prav povedat. Danes ob naši Miški sem prav globoko podoživela tisti "moj" dan, ko sem naredila test, ko sem šla dat kri za beto.. Tisti noooori filing. ->ampak tole niso solze od žalosti ampak od ganjenosti. In zdaj gledam tale moja miškolinčka, že taka velika mulčka, moji dve blastocistici, moji mali beti, moja dva mala pluska...ki me že znata poklicat "mamiiii" Šmmmrc. Kako gre hitro tale čas..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:15:39
|
|
|
|
hedviga
|
Tole je pa naša Miška meni napisala: mismis -> RE: IVF/ICSI junij (27.6.2008 13:08:54) IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Čirule čarule. Hvala iz srca za čestitke!!!! Ne, nisem še prišla k sebi. Nekak še zmeri ne morem verjet Zbudila sem se ob 6 in me je pičlo, zdej ali nikoli in sem šla na palčko lulat. Tresla sem se kot šiba na vodi, solze že v naprej in pol...ma ni za rečt. Sem bla tko vesela! Res! Sploh ne morem verjet. Pravi čudež! Sem šla potem itak k mojmu osebnemu dr-ju in sem se mimgrede ustavila še v Adria labu. Prele so mi povedal, da mam 532,8 hcg-ja.. Zdaj pa iz srca upam, da bo vse ok! bemti Hedi, seveda bo vse v redu, sploh ne misli na to, da ne bi bilo. In BHCG 532,8 na 12 dan je super rezultat. Glede na to, da se podvaja na dva dni, ga boš imela na dan testa že čez 1000. To zna pomenti, da sta se ti prijela oba , kar bi bilo sploh super, kajne . Sedaj se pa sprosti in začni uživati to tvojo nosečnost z pikicama, ki sta ti bile tako ali tako namenjene Moja Mišmiška, zdaj pa je tvoj čas!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:16:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Uf, sem si mogla zdele utrgat 2 minutki časa od mojih dveh princesk, da vidim, kakšna je beta. In ja, tole je res lepa beta in res diši po dvojčkih. Zgleda, da je moja stimulacija šla v pravo smer. Ampak kokr kol, važno je zdej samo to mismis, da odvržeš is svojih ramen tole skalo, ki si jo nosila celo leto in začneš uživat v nosečnosti ter da julija naslednje leto stisneš v svoj objem zdravega al pa . Joj, kolk sem jest vesela.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:21:48
|
|
|
|
zup2
|
Mismis iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:23:53
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Eh, punce...tole vam morm prav povedat. Danes ob naši Miški sem prav globoko podoživela tisti "moj" dan, ko sem naredila test, ko sem šla dat kri za beto.. Tisti noooori filing. ->ampak tole niso solze od žalosti ampak od ganjenosti. In zdaj gledam tale moja miškolinčka, že taka velika mulčka, moji dve blastocistici, moji mali beti, moja dva mala pluska...ki me že znata poklicat "mamiiii" Šmmmrc. Kako gre hitro tale čas.. Tud men , ker tud jst podoživljam srečo izpred skoraj enega leta. 24.11.2009 bo točno eno leto, ko sem zagledala močen plusek (bil je 9-ti dan in nisem mela volje čakat še en dan, da si ne bi totalno pokvarla RD), nepopisno veselje, ki je takrat otoplilo moje srce. Pa potem 1.12. ko so mi sporočil, da je moja beta nekaj več kot 3300, pa potem UZ, kjer sta utripala dva srčka. Uf, lepi spomini. In zdaj gledam v posteljcah dva največja zaklada. Mišmiš, še enkrat, srečno do konca nosečnosti, kajti to pot je tudi tebi usoda namenila, da boš nekje v začetku poletja prvič slišala najlepši jok v svojem življenju in kakšno leto kasneje besedo mami.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:26:06
|
|
|
|
mausikaa
|
pupe moje, a je možno da se po drugi špikici Puregona tako obupno slabo počutim ali si samo domišljam? dozo mam 200 e. moram pogledat kako sem se počutila v prejšnjem postopku...ker tole je pa nekaj boljšega drugače pa hvala bogu da je petek! pa še sonček je, pa še tavelika me pobere kar pomeni da grem čez dobro urico že domov...aleluja...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:31:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 EVOOOOOOO! 864! aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 13:50:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi podpis super truper beta!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 14:02:09
|
|
|
|
bit
|
mis mis... tako kot ti je BarbiG napisala.... sedaj pa uzivaj v nosečnosti.... to so krasni trenutki ...če tudi ti je slabo... in si okoren... uživaj...in čestitke za krasno beto.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 15:55:10
|
|
|
|
Fargesia
|
ne morem da ne bi še tuki skakala!!! (danes je točno eno leto, kar sem jaz treptala tam na GK za mojo beto!)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 16:13:31
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 EVOOOOOOO! 864! Pa to mi deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeli. Bravo miškoti moji. Podganca vesela še pa još. V vednost... jst sem imela 12. dan nekaj čez 500 na 15.dan pa skor 2000.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 16:14:01
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Eh, punce...tole vam morm prav povedat. Danes ob naši Miški sem prav globoko podoživela tisti "moj" dan, ko sem naredila test, ko sem šla dat kri za beto.. Tisti noooori filing. ->ampak tole niso solze od žalosti ampak od ganjenosti. In zdaj gledam tale moja miškolinčka, že taka velika mulčka, moji dve blastocistici, moji mali beti, moja dva mala pluska...ki me že znata poklicat "mamiiii" Šmmmrc. Kako gre hitro tale čas.. Tudi jst podoživljam te dni moje dneve in lubčkam moji dve prelepi blastocistici in se jima ne morem načudit.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 16:36:29
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, mi smo končno doma (je bilo treba še v trgovino po sladoled )in jaz tako zaspana, da komaj gledam. Naša beta je res super, tako da sem kar pomirjena. UZ imamo 18.11. in srčno upam, da bomo takrat že videli srčka/e. Mi je čisto vseeno ali je eden ali sta dva, samo da bo vse v redu, saj veste slabe izkušnje pa to... Srčno se zahvaljujem za podporo in čestitke, najboljše ste. Me pa zelo, zelo veseli, da so se danes tukaj nabrale tudi vse stare borke: LL, Bit, Mlinčka, Noki, Hedi, n74, miška73, Abra,... se mi zdi, kot v dobrih starih časih.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 17:31:31
|
|
|
|
špica84
|
Se opravičujem,ker vdiram semle Mišmiš čestitke ob beti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 18:19:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Naša beta je res super, tako da sem kar pomirjena. UZ imamo 18.11. in srčno upam, da bomo takrat že videli srčka/e.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.