|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v svoji postelji
23.7.2005 12:35:21   
alisson
Koko mi lahko pomagete z nasveti,da bi hčerka lahko sama zaspala v svoji postelji.:(( sam položim jo v posteljico pa je že :(( :muca:ko zaspi pri nama jo dam v njeno posteljo pa spi normalno naprej.Pomagajte mi!!!!!Sedaj bo šla v varstvo in bo cel kažin in jok:sloncek:Hvala za kakršni koli nasvet.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje v svoji postelji
23.7.2005 13:48:08   
jazz
Brez joka definitivno ne bo šlo. Ko bo zelooo zaspana, jo daj v posteljo, vsedi se zraven na stol, ji poj, jo božaj, ji daj piti,... Kak teden poskusi s to varianto in vztrajaj tudi če bo zlo jokala. Težko jo bo sedaj navaditi in potem bo deležna še večje spremembe- varstva. Še znajo bit kakšni problemi. Srečno navajanje in lep pozdrav!

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje v svoji postelji
23.7.2005 16:24:57   
bini
pri nas je podobno al pa mogoče še huje.. tudi če sem zraven podnevi noče in noče zaspat, razen če je totalno zmahana...jest se tolažim s tem, da pri vseh drugih zaspi stokrat lažje kot pri meni (očitno ve koga se lahko vrti okrog prsta)..
gospa pri kateri bo v varstvu pa tudi pravi, da se kar hitro navadijo in da nekateri tudi še po letu dni pri njej spijo brez problema, čez vikend doma pa se še kar upirajo... pa jih razumi če jih moreš, te naše sončke :zmeden:

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje v svoji postelji
23.7.2005 22:14:10   
AlenkaE
Tako kot so rekle že ostale. Daj jo v posteljo in jo božaj, poj, povej pesmico. Ven iz postelje je pa ne vzami, četudi joka. Najina deklina je samo enkrat (do zdaj!!??) malo izzivala in se je en večer drla na vse grlo. Ampak sva bila neomajana. Ven sva jo vzela samo malo, da se je malo umirila, potem pa sva jo položila nazaj in jo spet božala in ji pela. No, po uri je zaspala. Vem, da ni bilo prav, da je zaspala v slozah, ampak očitno je pomagalo. Zdaj ve, kdaj je čas za spanje in ponavadi zaspi v pol ure. Brez večjih problemov.
Nikoli je zvečer ne dava v najino posteljo. Samo zjutraj, ko imava jutranj obrok (6 ali 7 ure) se lahko pride pocrtlat, dokler ne vstanemo.
Tak red imamo že od rojstva in upam, da bo držal.

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje v svoji postelji
24.7.2005 19:45:51   
Pikca
Naša je še hujši primer, celo če trdno spi, se zbudi, ko jo dam v posteljico in tako užaljeno joka... midva sva popustila in spimo vsi 3 v ta veliki postelji. Čez dan pa itak še največ spi v vozičku.


(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje v svoji postelji
24.7.2005 22:32:52   
k1
bi probala s kakšno pleničko ob obraz??? mogoče rabi samo nekaj mehkega ob sebi... pri nas deluje

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)


Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!