Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 22:41:53
|
|
|
|
farina
|
pozdravljena,moja tud ni najbolj jedec, bo stara sicer 3 mesce,tud zavrača. včasih, ali jo šraufa ali pa preprosto ni lačna še posebje ko je vroče, več pije kot pa je,za aptamil pa ne vem, mi imamao novalac ac, mogoč pa mu mleko ni všeč?ko je moja pupa pa lačna, pa res poje vsem, ima pač drugačen ritem jedenja, včasih na 3 ure včasih na 4.
|
|
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 22:49:12
|
|
|
|
sonček88
|
Aha...ma kaj ti isto tako meče ven flaško?? Kolko pa poje recimo na 4 ure...ko ni lačna???
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 22:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj najprej po žlički, da umiri najhujšo lakoto, potem pa šele na prsi.
|
|
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 22:57:43
|
|
|
|
sonček88
|
Bom probala. Samo mi je čudno, ker pol mu dam dudico...jo takoj uzame in kar zaspi...in mi spi še kar časa... Tako da res nimam pojma kaj je... Je možno da ima kake afte po ustih, pa da nemore vlečt?
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 23:00:02
|
|
|
|
farina
|
je možno, poglej če ima bel jezik, te ima bakterije in namaži z daktarinom.
|
|
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 23:02:38
|
|
|
|
farina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček88 Aha...ma kaj ti isto tako meče ven flaško?? Kolko pa poje recimo na 4 ure...ko ni lačna??? meče mi ven flaško, če ni lačna,ko je lačna poje 12o mll, se mi je pa 4 dni zvečer full jokala,ni hotela jest,najbrž vročina, bila je izmučena, izčrpana. ponoči pa zjutraj, poje največ.
|
|
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 1.8.2010 23:09:38
|
|
|
|
sonček88
|
Ja malo belega ima ja... Nekaj more bit narobe, ker to mi je žačel delati zadnje 3-4 dni...
|
|
RE: Noče piti, ne iz joške ne iz flaške:/ 2.8.2010 21:13:58
|
|
|
|
soncnica 3
|
Tudi naš sine je imel 2 tedna nazaj takšno težavo, bele oblogice po jezičku in ustecah, izgledale so kot majhni kosmi vatice. Če ne bi vedela, da ga boli, bi izgledalo še simpatično, ker je vse skupaj delovalo kot majhne mucke... No, v lekarni sem kupila Daktarin /oralni gel/, ki ga daš na dudico.. v glavnem ful hitr začne delovat, se pa mora mazat vsaj 1 teden, tudi, če že prej izgine, pa predozirat ga ne smeš. Glej, vse piše točno v navodilih, točno preberi. Pa upam, d avcam hitro mine, naš je že naslednji dan spet ful pil...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?