Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

nanč -> Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (31.7.2010 22:08:34)

Že kar nekaj časa se mi pojavljajo bolečine v predelu jajčnikov in s tem tudi beli gosti  izcedek v velikih količinah.To je zelo moteče,ker se to pojavlja skoraj vsak mesec ali dva.1 x sem klicala h ginekologu zarad teh bolečin in so me še isti dan pregledali.Ginekologinja ni ugotovila ničesar,razen večjega izcedka,ter ovulacije.Povedala mi je ,da je možno,da se te bolečine pojavljajo zaradi ovulacije,kar me je zelo presenetilo.Bolečina je tako močna,da me boli tudi križ.Spolnih odnosov skorajda ne morem imeti,saj je drugi dan še huje.In ta izcedek...kot jogurt teče iz mene,grozno..Ima katera podobne izkušnje?

ledenaa -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (31.7.2010 23:30:36)

ja,zaradi ovulacije te jajčnik boli,ker ta čas jajčnik se poveča. jemlješ kt?

nanč -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 8:28:40)

Ne.

nanč -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 9:41:31)

Ne.

Bi pa bilo smiselno ne?

ledenaa -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 11:23:04)

Se mi je kar zdelo da ne jemlješ.
ja bi bilo smiselno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nanč -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 12:36:32)

ja bi bilo smiselnouser posted image

To veš iz lastnih izkušenj?
Nisem najbolj za te tablete,to redno jemanje-sem pozabljiva+kilaža se baje tud rada dvigne?

bubu_bibi -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 12:42:16)

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Ne.

Bi pa bilo smiselno ne?

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

ja bi bilo smiselno

Zakaj???

zmajaz -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (1.8.2010 12:48:51)

IZVIRNO SPOROČILO: nanč
kilaža se baje tud rada dvigne?

Odvisno od tega, katere tablete jemlješ in koliko si za to dovzeten - meni se ni dvignila, ko sem jih jemala.

pridna_janja -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (5.8.2010 12:12:24)

ovulacija je zelo boleča,ponavadi traja 3 dni in je taka bolečina joj grozno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

smeška83 -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (13.8.2010 17:09:20)

Topli obkladi tud zelo pomagajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če ne bo nič bolje, pojdi nazaj do G in naj te ornk pregleda.

dory -> RE: Vnetje jajčnikov,mehurja,ali...?? (13.8.2010 18:50:58)

zakaj so vedno kt alternativa? ne bi morda poskusila s čim bolj naravnim? kakimi obkladki, čaji, zdravim načinom življenja...

no sama sem jemala kt, da ne bo pomote,da sem čist zaverovana proti...nisem se redila, imela sem sicer kar precej težav preden sem našla tiste,po katerih mi ni bilo tako slabo...no na koncu so bile kt sprožilni dejavnik za trombozo...in tega je baje vedno več, leta tudi niso več pravilo...ne dogaja se samo starejšim...na terapiji sem s punco staro 18 let,ki je dobila trombozo po pol leta jemanja kt...

Stran: [1]