|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova...
23.7.2005 10:56:13   
Sally
Lep pozdravcek vsem :nosecka: in mamicam!

Prijateljica mi je poslala link na to stran in moram reci, da sem ji neizmerno hvalezna.:) Ze nekaj casa prebiram forum in vsebino portala, ki je naravnost odlicna! Seveda pa tudi forum ne bi bil to kar je brez super forumovk, ki z veseljem delijo nasvete, izkusnje in socustvujejo, ko je to potrebno :bravo::bravo::bravo:!!! Res lep obcutek, saj sem opazila, da nikoli ni "bitk", ko gre za razlicna mnenja ali neodobravanja, kot jih velikokrat opazis na drugih forumih. :zmeden:

Na tej strani sem dobila ze ogromno potrebnih informacij, veliko vec kot v revijah, ki sem jih do sedaj nakupila (mama mi je rekla, da bi si za ta denar raje oblekce za :duda: kupovala :)-), saj sem prvic noseca in je vse tako cudno, saj si ne morem predstavljat kako bo, pa ce bom dovolj vedela o vsem... :zmeden2: V zacetku septembra torej pricakujemo narascaj in z :love: se ze veseliva sprememb. Pocasi nakupujemo opremo, nasledni teden bova z mamo uredile se finese, pripravile kovcek za porodnisnico, v primeru, da me ne bi presenetilo in bi mogla prej (pri tem sem si ogromno pomagala s spiskom, ki sem ga dobila na forumu). Drugace pa nas :duda: (no, dojencica ;)) pridno raste, me razveseljuje z brcanjem (bozanski obcutek 9nebesa), na sreco ni bilo nikakrsnih tezav do sedaj (drzim fige, da jih tudi ne bo)...

Me pa nekaj zanima... Ko prebiram na forumu temo o noseckah, ki smo prvic nosece opazam kako lepo se zbirate v temah, ki so namenjene vasemu mesecu poroda (julijke, avgustovke,...), vendar do sedaj se nisem zasledila "septembrk". Nas je res tako malo, ali s(m)o bolj sramezljive :ups:? Na spisku noseck sem zasledila kar nekaj imen. Kje se skrivate :sloncek::sloncek::sloncek:???

Pozdravcek!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nova...
23.7.2005 11:01:21   
benika
Pozdravljena.

Septembrk je tukaj kar nekaj, ampak očitno smo bolj lene za pisat. Nekaj tem na to temo je bilo, je treba mal nazaj pobrskat. Tud jaz imam najnovejši PDP v začetku septembra. Za malega/malo imava doma samo voziček in nekaj krasne posteljnine, to pa je tudi vse. Imam občutek, da bom rodila kasneje kot predvideno, zato se mi še nikamor ne mudi. Kakor se poznam, bo letanje na sporedu v začetku septembra, pol bo pa panika, ko ne bo vse prštimano:)-:)-:)-. Se bom potrudila prej kaj zrihtat.

Javi se še kaj, če pa nas boš pogrešala, pa kar odpri novo temo septembrke, boš vidla, kako se bomo hitr tam znašle.

lp:rozica:

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nova...
23.7.2005 11:21:27   
leah
Da ni bitk:zmeden2:...so so,ampak malo višje;)

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nova...
23.7.2005 11:35:58   
teta beta
Zdravo, Sally!

Ja, res smo bolj lene za pisat :ups:. No, niti ne za pisat, ampak za septembrske sestanke. Ko pa nas kdo kliče na raport, pa se javimo :)-.
Jaz imam PDP 6.9., zna pa biti, da bo par dni kasneje, kot mi je pokazalo na prvem UZ in na NS. Sicer pa - koliko jih sploh rodi na rok... Tudi jaz ravno v teh dneh pregledujem sezname, kaj nesti v porodnišnico in kaj še rabim ipd. Dosti stvari že imam, manjka mi še nekaj malega večjih in predvsem manjših: od večjih pleničke Racman, ki jih bom naročila v teh dneh, jogi (čakam, da :love: pošmirgla in pobarva postlco) in banjica, od manjših pa od hladilnega mazila, alkohol, olja, fiziološke, škarjice za nohte, duda, lanolin ... še cel kup! Ta teden bova šla z :love: tudi na matični urad podpisat očetovstvo, da ne bova pol z dojenčkom letala po CSD, konec tedna pa končno na dopust!!!!

Javi se še kaj in uživaj v zadnjih tednih nosečnosti!

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nova...
23.7.2005 15:05:20   
tanaja*
Sally, dobrodošla med nami:bravo::bravo::bravo:. Sem prav vesela, da si se nam pridružila. Mogoče pa ti odpri temo o septemberkah, pa se bodo tudi druge opogumile in kaj napisale. Mi smo se pri Marčevkah imele fenomenalno:) in jih straaašno pogrešam9nebesa. Imele smo tudi svojo temo na D&O Naši sončki, ampak imamo zgleda vse toliko dela z :duda: in smo potem utrujene, da se nam enostavno ne da pisat:(:(. Res smo ene velike lenobe :)-:)-:)-.
V glavnem upam, da se boš dobro počutila med nami :miska:

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nova...
23.7.2005 16:31:54   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Dobrodošla!!!

Tanaja, zdejle grem odpirat Naše sončke, jih tut jaz pogrešam ;)

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nova...
23.7.2005 17:08:15   
tanaja*
Oooo, nita, živjo :). Dej no, odpri, pa obljubim, da zvečer kaj napišem :bravo::bravo:.

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?