danes (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

LARIKA -> danes (23.7.2005 10:30:58)

je točno 8 let kar mi je umrla moja draga babica in mi je neizmerno hudo, pa še mami me je netaktitčno spominila na to-to je od moje mami mami

india -> danes (23.7.2005 10:33:48)

Larika, vem,kako to boli, pa še brez tega, da te nekdo netaktično spominja na tak žalosten dogodek!
Šopek dehtečih :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in tvojo babico!

leah -> danes (23.7.2005 11:16:45)

Jaz sem pa letos februarja izgubila svojo zlato babico:((Še zdej ne morem verjet.****ti pa rak....

LARIKA -> danes (23.7.2005 11:21:48)

ja rak je ****, meni je umrla za pljučnim, zdej pa še teto čakamo in upamo da se bo izvlekla,čeprav je bolj mlao možnosti,ker je full hudo z njo

digi -> danes (23.7.2005 12:05:17)

Joj punce spomnite se na lepe trenutke z ljubljenimi osebami... ne bit žalostne, tega babice, dedki, strici, prijatelji,.... sigurno ne bi hoteli.... Saj so na lepemšem....

Pa še zgodbica o dveh angelih....
Dva angela tavata zvečer po mestu in iščeta prenočišče... Ustavita se pri bogati hiši, kjer ju ne sprejmejo preveč lepo. Prespita sicer lahko, vendar v kleti.... Zjutraj se manjši angel zbudi in vidi večjega angela, kako popravlja luknju v steni kleti. Vpraša ga zakaj, ko ap so ju tako grdo sprejeli, zakaj je tako dober in popravlja luknju v steni.... Večji angel , mu odgovori, da ni nič tako kot se zdi na prvi pogled....
Drugo večer, angla tavata in vsavita se pri revni hiški, gospodar in gospodarica sta bila zelo prijazna do njiju, celo posteljo sta jima odstopila, da bi se angela res dobro spočila.... Zjutraj se angela zbudita in gospodar in gospodarica vsa potrta jokata.... Zunaj na travniku leži mrtva krava, ki jima je bila edini vir za preživetje... Mlajši angel jezno povpraša starejšega: "Kako si lahko dovolil angelu smrti, da jima je vzel edino kravo, ko pa sta bila tako dobra do naju? Bogatemu, ki pa je bil tako nesramen pa si popravil luknju v steni!?" Starejši angel mu ponovno odgovori, da ni nič tako kot izgleda....

Obrazloži: Bogatemu sem popravil luknjo, ker je bil skopuh in je imel v luknji skrito zlato... Popravil sem luknjo, da ne bi več našel zlata.
Sinoči pa je prišel angel smrti po gospodarjevo ženo in da mu je ne bi vzel, sem mu v zameno za njo ponudi kravo.... A sedaj vidiš, da ni nič tako kot se zdi na prvi pogled?

LARIKA -> danes (23.7.2005 12:19:33)

digi hvala in zelo lepa zgodbica,mi gre kar na jok ob misli na mojo babico in tale dva angelčka

digi -> danes (23.7.2005 16:00:42)

Larika ne :((. :) se!
Pa pa

Pupica -> danes (23.7.2005 16:45:54)

Larika smrt je v primerih raka včasih "dobrodošla".:(Res pa je da je žalost po izgubljeni osebi neizmerna:((

Stran: [1]