[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2005 10:05:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mišika -> Dobro jutro,avgust! (23.7.2005 10:19:43)

Ja bubabaya jaz sem na istem kot ti. Od včeraj pa vso noč me špika v trebuhu, pa fejst me dol tišči, pa trebuh je trd, detece se kar veliko premika, ampak to se mi ne dogaja na neke minute kot pravi malika pri julijkah,ampak je pri meni kar skoz tako. Pa če sem bila v sredo že 3 cm odprta sedaj študiram da bi danes lahko bila že več odprta. Ampak ne vem kaj naj naredim, včeraj sem se po tf pogovarjala z eno znanko, ki je mimogrede tudi patronažna sestra in mi je rekla da naj se grem kar v porodnišnico pokazat, saj je možno da nimam rednih poopadkov, lahko pa se pričenja tudi tako. Pri prvem porodu tudi nisem imela popadkov in sem šla v porodno 5 cm odprta.
Sedaj sem začela sobotno čiščenje, saj veste pobrisati prah, posesati, menjati posteljnino itd, da se malo zamotim, in da se mi začne kaj resnega dogajat tam spodaj. Samo križ me boli kot:hudicek:.
Ne vem če mi bo uspelo celo hišo počistit, bom malo pustila za dragega ko pride iz službe, jaz bom pa šla spet počivat, pa šele vstala sem in sem že tako utrujena.
Prdi nas danes spet dežuje, tako da je v postelji kar prijetno.
Bubabaya sporoči če bo kaj resnega pri tebi. Se tipkamo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2005 10:27:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jessy -> Dobro jutro,avgust! (23.7.2005 11:23:12)

Mišika in bubabaya, pejta se vidve lepo pokazat strokovnjakom.
Bubabaja.....Piknik gor, piknik dol, gre se zate in težko pričakovano :duda:. Saj ji ni treba povedat kam gresta, vidva samo pejta. Če bo šlo pa zares, bosta pa že sporočila tudi tašči, pol pa naj naredi s piknikom kar hoče!!!

Potem pa čimprej poročat, kaj se z vama dogaja!!!
Mi bomo pa pesti držali, da bosta zagledali :duda:...seveda, če je že čas za :duda:!!!

mišika -> Dobro jutro,avgust! (23.7.2005 11:57:05)

jaz sem končala z čiščenjem po stanovanju, vse je čisto in prijetno diši po ajaxu pa še čem, tako sedaj lahko grem rodit. Zmučena sem pa tudi precej, grem sedaj na en velik sladoled in :kava:, potem pride ljubi iz službe in bomo videli kako bo popoldne. Danes nič ne kuham, bo kar pogrej in pojej iz Spara. Mi je :love: rekel , da bo nekaj po njegovi izbiri in da naj grem počivat, če sem vso dopoldne pucala.
Se tipkamo, lp vsem

Sofi -> Dobro jutro,avgust! (23.7.2005 12:52:18)

Zgleda, da nas bo vse manj avgustovk še nestrpn o čakalo na naše :duda: in da se sezona odpira, hahaha.
Jaz imam glede na PDP še 27 dni pred sabo, pa imam občutek, da bomo zibali že prej, ker imam že dva dni povečan izcedek (upam, da ni plodovnica) in nosim vložek, da ne pride skozi. Tudi :duda: se mi je že spustil, čeprav to sploh ni merilo, da se začenja, a ne? Bolečine so predvsem v križu, ampak nič kaj resne, samo strah me je, da se res kaj ne pripravlja.
Pregled pri G imam v ponedeljek in upam, da je vse v redu in da bo :duda: rastla v meni še vsaj dva tedna in bo dovolj velika in močna, da lahko normalno zaživi - torej brez pomoči.
Tudi mi imamo danes piknik, tako da bo treba počasi ven stopit.

Lep vikend vsem :nosecka:

Stran: [1]