mišika -> Dobro jutro,avgust! (23.7.2005 10:19:43)
|
Ja bubabaya jaz sem na istem kot ti. Od včeraj pa vso noč me špika v trebuhu, pa fejst me dol tišči, pa trebuh je trd, detece se kar veliko premika, ampak to se mi ne dogaja na neke minute kot pravi malika pri julijkah,ampak je pri meni kar skoz tako. Pa če sem bila v sredo že 3 cm odprta sedaj študiram da bi danes lahko bila že več odprta. Ampak ne vem kaj naj naredim, včeraj sem se po tf pogovarjala z eno znanko, ki je mimogrede tudi patronažna sestra in mi je rekla da naj se grem kar v porodnišnico pokazat, saj je možno da nimam rednih poopadkov, lahko pa se pričenja tudi tako. Pri prvem porodu tudi nisem imela popadkov in sem šla v porodno 5 cm odprta. Sedaj sem začela sobotno čiščenje, saj veste pobrisati prah, posesati, menjati posteljnino itd, da se malo zamotim, in da se mi začne kaj resnega dogajat tam spodaj. Samo križ me boli kot:hudicek:. Ne vem če mi bo uspelo celo hišo počistit, bom malo pustila za dragega ko pride iz službe, jaz bom pa šla spet počivat, pa šele vstala sem in sem že tako utrujena. Prdi nas danes spet dežuje, tako da je v postelji kar prijetno. Bubabaya sporoči če bo kaj resnega pri tebi. Se tipkamo.
|
|
|
|