Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašice po steklenički... 30.7.2010 22:43:07
|
|
|
|
Petraa
|
otrok naj je Gh po žlički in ne v steklenički! Drugo je če daš malo rižolina, ampak GH naj bo po žlici.
< Sporočilo je popravil Petraa -- 30.7.2010 22:44:03 >
|
|
|
|
RE: kašice po steklenički... 31.7.2010 7:33:08
|
|
|
|
špelin@
|
Odsvetujejo zato, ker naj bi otrok GH dobival le po žlički. Če imaš težave s hranjenjem, pa pač poskusiš vse - med drugim tudi s kašico zgoščeno mleko v flaško. Ne boš ne prva ne zadnja. Ravnaj se po svojem občutku in svojem otroku.
|
|
|
|
RE: kašice po steklenički... 31.7.2010 9:26:42
|
|
|
|
Najaa
|
Meni sploh ne gre skupaj kašica in flaška. Pač GH se je na žlico, flaška je pa za čaje in sok in mleko... Pa sem probala pri tamali, ko ji ni in ni šla GH in sem ji dala tudi v flaško, pa ni marala. Na srečo. Pa sploh če daješ GH v flašo ponoči, se lahko otrok ful navadi. Moja prijateljica ima sinčka starega zdej 3 leta in pol pa še vedno ponoči je čokolino po flaši.
|
|
|
|
RE: kašice po steklenički... 31.7.2010 10:11:45
|
|
|
|
samado
|
Sem ravno v fazi uvajanja žitaric. Citiram navodila na riževih kosmičih: Otroku kašo vedno postrezite po žlici. Če otrok kljub temu zaužije mlečno kašo po steklenički, stekleničke ne prepustite otroku za dolgotrajno sesanje. Pogosto ali dolgotrajno sesanje hrane, ki vsebuje ogljikove hidrate, lahko povzroči hud karies in tako vpliva na zdravje zob. lp
|
|
|
|
RE: kašice po steklenički... 31.7.2010 16:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem moji probala enkraz naredit v stekleničko niti ni hotela piti ,se ji jekar gadilo...
|
|
|
|
RE: kašice po steklenički... 1.8.2010 10:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetn zato,če je otrok dojen in mu začneš dodajat po steklenički, se jo lahko preveč navad, pa pol joško zavarača. K po stekleničk hitrej vn teče, in se mu ni treba matrat Drgač se pa tud bl naje,če mu daš po žličk, k lahko bol gosto nardiš. Midve z malo lih zdej uvajava gosto hrano,pa ji dam kr po žlici in zmaže celo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?