DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (1.9.2010 22:06:04)
|
Čau, da se javim še jaz... V vrtcu je blo ok, zaenkrat nobenih težav, poleg našega pa je bla samo še ena punčka, drugi iz naše skupine so vsi zboleli, razen še enega ki je imel za prit kasneje. Bli smo kako urco, se malo igrali... medtem tudi debatirali z vzgojiteljico in njeno pomočnico glede uvajanja... no in takrat se niti nisem zrajtala, ampak pol ko sem začela popoldan malo o tem razmišljat sem začela postajat vedno bolj nervozna... bom na kratko razložila... uvajanje naj bi kao potekalo tako, če pač ne bo neki ful joka, da ga jutri pustim 15 minut, pol v petek že kako uro, pol valda ker je vmes vikend, pademo v ponedeljek spet na 15 minut itd. itd.... v glavnem nisem štekala kdaj naj bi se prišlo do tistega dneva ko bi ostal cel dan v vrtcu. Pol glede kosila je tudi rekla, da spet nekaj časa še ne bojo jedli, dokler se ne uvedejo, pa tudi glede spanja, da ne bojo še spali tam, pa tudi ko bojo začeli spat, da če se bo otrok zbudil in jokal, da nas bojo takoj poklicali... Ma halo jaz ne štekam pol, kolko časa bo trajalo to uvajanje, kot je ona razlagala se je meni zdelo 100 let. In kaj tisti ki si ne morejo privoščit za vzet tolko dopusta, jaz recimo ga tudi nimam več dosti ali pa nekateri ki komaj lahko skočijo kdaj iz službe... Ko sem rekla danes to mojemu očetu, je rekel, da so me pustili prvi dan tam in šli in marsikaterega otroka piu o meno moje generacije. Ok, sej vem da smo napredovali in da je svet bolj prijazen otroku, samo kaj če smo mi preživeli in nam nič ne manjka, ne vem zakaj okoli tega uvajanja tak halo...
|
|
|
|