Hator -> RE: mamice iz Obale 2009 (25.8.2010 20:57:56)
|
Eko, na hitro, da vam odg. - naš se prosto sprehaja po stanovanju, vstop povsod, saj zaenkrat še nimamo notranjih vrat (upam, da jih uspemo zrihtat do poroda), bodo pa potem od kopalnice in utilityja zaprta; zaenkrat pa pač hodim za njim, da kaj ne ušpiči - plezanje po kavču mu pustim, skakanja ne bi, sem pa skoz zraven (no, se trudim), pleza mi tudi po omarah, pa po nizki še pustim, na ta visoko pa ne, a kaj ko je tako hiter - komarji, ni glih neke sile, jih nimamo glih, čeprav se tam pa tam kak najde - Belen, ja, včasih pridejo trenutki, ko misliš, da ne moreš več... razumem, meni je tudi težko, trebuh me že ovira, dvigat ne bi smela, pa vseeno ga dvignem stokrat na dan... to z wc-jem oz da jočejo za tabo...se bo umirilo, Luka je tudi neko obdobje (kratko) ful jokal, če sva šla midva na wc in zaprla vrata za sabo (ja, tam imamo vrata), enkrat se mi je zgodilo, da sem ga vmes imela celo v naročju. - hranjenje-opažam, da bi rad jedel sam, samo kaj ko z žličko še ne zna, če se da, mu dam koščke in je z roko, danes je jedel tudi z vilico
|
|
|
|