almk
|
evo še mene mal ..ampak samo mene, ker malčka sta ostala na morju z mojimi..tako da sem mela ta teden do jutri in naslednji teden samo zase...no ja 4 dni, potem pa itak za vikend pičiva na morje.. na morju smo se mel super, oči je bil full priden, tako da sem se jst mal spočila...malčka sta "hiperaktivca", skoz akcija..plavata full rada, pa motorji (poganjalčki) so zdej zakooooon...se tud stepeta, če je treba, kater bo mel katerga..odvajanje od pleničk je pa tkole; mala je osvojila v enem dnevu, v nedeljo smo štartal s kahlico, v ponedeljek je bila suha in tako tud ponoči (ima pleničko) in popoldan, ko gresta spat...mali je pa druga zgodba..njemu pa ne gre in ne gre...tako da smo obupal - očitno res še ni pripravljen...sej gre na kahlico, ampak po tem, ko se polula ali pokaka kjerkoli...vidiš, da se trudi, ampak očitno še ne zazna..tako da ga ne bomo silili, ko bo pripravljen, bo...sicer je čez dan na morju brez pleničke, če kam gremo mu jo pa nataknemo nazaj...potem mala se skoz dere da je vse njeno...to moje, ono moje, tretje moje, vse je njeno..mali pa kot pravi kavalir (že zdej) odstopa stvari...ko ji pa včasih ne popusti je pa itak norija in še zdej ne vem kako reagirat v takem primeru...zdej sem jima začela pobirat stvari in je nima noben...govorita pa tudi čedalje več..glede spanja pa - pri nas sta še vedno vsak v svoji posteljici, če malemu ne damo gor vreče, spleza k mali v posteljico al pa ven, tako da je nujna oprema vreča za spanje...mala se še zbudi kako noč, zdej hoče it lulat sred noči in jo damo, potem pa nazaj v posteljo in spat...no upam, da bo tko ostalo...pravljic za lahko noč še ni, bi pa onadva pred spanjem marsikaj...dude in ninice imamo še vedno, flaško pred spanjem smo pa ukinili, pa sploh nista opazila, da je ni več..no zdej počasi bo prišel tudi čas za dude, ampak tega me je pa res strah in kar odlašam, mislim, da bom potem rabila kakšen teden dni dopusta, ker pomoje ne bosta sprejela z lahkoto...no tkole...Belen uživajte na dopustu...vem kako se počutiš, ker sem bla jaz pa lani tko kot ti letos, skoz sama z malčki vsepovsod, mislim, da kakšen mesec okoli po dopustih...no letos je blo pa bolje, saj si je moj vzel 16 dni dopusta...hb.. nič lepo se mejte, grem pakirat za jutrišnje morje...že komaj čakam, da ju vidim..pa-pa..
|