Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes vse ostale ste ene navadne *****e, ker nič ne pišete! saj vem, saj vem, a se večkrat spomnim na vas in me firbca, kako ste! baj. Evo, ena navadna P****** se javlja na raport! Zdi se mi, da je bil komaj božič, zdaj pa nam že skoraj švic po tazadnji teče. Ma prehitro gre ta čas, res no. Kaj je pri nas novega? Še vedno imamo plenice na riti, kahla je brezvezna, nastavek za WC malo boljši, ker je pač WC papir posledično na dohvatu ruke, ampak željenega rezultata pa praviloma ni, oz. le po naklučju. Prelagamo projekt 'Zbogom, Pampers & Co.' za nekaj tednov. Še vedno imamo dude za zaspati, smo že poskusili vzeti, pa je bilo taaaaaaaaaaaaaaaaako kričanje v postelji, da smo se usmilili sosedov in jih dali nazaj. Prelagamo projekt 'Zbogom, Nuk & Co.' za nekaj tednov. Še vedno damo v posteljici tik pred spanjem flaško z mlekom. Še nismo niti poskusili brez. Projekt 'Zbogom, Alpsko & Co.' začnemo čez nekaj tednov. Drugače pa smo krasno, zdravi (pač posledica neobiskovanja vrtca), veseli, vedno bolj zgovorni, tudi trma že na veliko trka na naša vrata, zelo jasno se nakazujejo značajske razlike. Jaz imam zadnje tedne gužvo v službi, tako da zvečer še samo padem kot cepanca najprej pod tuš, potem pa še v horizontalo, vmes pa še malo poškilim sem in opažam, da res počasi izumiramo. Na srečo nas Larči, Ninčy, Pika in občasno še kakšna vztrajno vlečejo izpod ruše. Tudi jaz pogrešam več branja o vaših prigodah, najbolj pa kakšne uporabne linke za izjemno smotrne nakupe!!! Aja, še to: izrekam zaposnele čestitke vsem novopečenim dvoletnikom in vsem njihovim mamicam, ki so se medtem 'pomladile' za eno leto. Mišmiš in Lana, kmalu zelo dobrodošli v našem malem klubu! Mi imamo že od začetka za vsakega svojo 120x60 posteljico, nikoli nista spala skupaj.
|