almk
|
evo nas... tkole no; v toplicah je blo super , kot je že belen napisala..jst lahko rečem, da to je bilo zame, pa čeprav sem bila sama (no s frendico in njenim 10-mesečnikom) do sedaj najbolj podobno dopustu..wellnes park Laško je super, imajo full velike sobe - tako velike, da smo imeli notri 3 prenosne posteljice, pa midve na zakonski postelji, no pa še prostor za naš duble voziček in njen enojni, aja no pa še malčki so lahko skaklali okoli, sicer mimo ovir, ampak je šlo..hrana dobra - samopostrežni zajtrk in večerja, zraven kotiček za otroke, tako, da smo vsaj približno lahko pojedle, bazeni z dovolj toplo vodo, potem pa še igralnica, pa steze za sprehajat, no pa še cena ugodna...če se katera odloča za toplice, jst welnes park Laško definitivno priporočam...sicer je res, da smo domov prišli z neko virozo - driska, ki je trajala samo 1 dan, ampak to se lahko zgodi v katerihkoli toplicah ali pa tudi kje drugje, kjer je veliko ljudi.. drugače pa - pri nas hodimo - mala že super, mali pa malo manj, še surfa, ampak mu gre vsak dan bolje...zdej pa ne vem a naj bom vesela al bo tole zdej še večji stres..ampak veste kaj - vesela sem že tega, da sploh hodita..pa mogoče bodo zdej kolena malo manj strgana in spraskana..je pa res, da sta zdaj vse manj rada v vozičku, tako da sprehode krajšamo na minimalno.. danes smo se pa odločili, da gremo nekaj ven pojest, pa sem malo gledala po netu, kje bi imeli kako fino picerijo ali gostilno z igrali, no in smo se odločili za paparotti pri domžalah - in smo bli zadovoljni - imajo zelo lepo narejeno za otroke (igrala, trampolin, poganjalčki), sicer postrežba tko, tko, pica pa zadovoljiva..kam ve iz Ljubljane in okolice hodite ven jest? zanima me še - kaj počnete cele dneve z malčki...men že počasi malo zmanjkuje idej kam naj ju peljem oz. kaj naj doma počnemo...vrta nimamo, ker živimo v bloku, tako da je vsaka stvar pogojena s tem, da se moramo kam odpravit, doma pa seveda nekaj časa razmetavata, nekaj časa se igrata, potem pa večino časa plezata po meni kaj še - da se danes mal razpišem...aha mala ima že 11 zobkov, mali 8...spanje pa - zvečer gresta spat okoli 20.30-21h - 8-8.30, popoldan pa od 12.30h kako uro in pol, do dve..ja glede spanja se zaenkrat ne bom nič pritoževala..večino noči prespimo...hrana pa tako, tako...kosila so še vedno najmanj priljubljena, ostalo pa še kar gre..hranim ju še vedno jst, ker za njiju je žlica za drgnjenje dlesni in grizenje, ne pa še za hranjenje..ampak do šole bosta tud to osvojila no toliko za danes...lepo in mirno nočko vsem, pa še lupčkaaaaaaaa vsem vašim sončkom..
|