|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.10.2010 12:43:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kakorkoli, življenje je postalo lažje odkar hodita in gledata telebajskeuser posted image

komaj čakam, da bom lahko tud jaz to napisalauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.10.2010 15:08:40   
Belen
ja lara..meni tudi...sam kremo.... kopel imajo iz mercatorja user posted image user posted image user posted image  user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.10.2010 21:05:37   
almk
Lara...tudi na nas, če lahko računaš - kremco..
lepo in mirno nočkooooo vsem..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.10.2010 21:13:50   
ninčy
Čer!
Sem čist zbalansirana - sem bila na body balance, sem v dveh letih čist pozabila, kako je fajn.
No, Belen, so kapljice pomagale? Pri nas se je danes vnetje pojavilo še pri Janu, takoj dobil kapljice in je bil zvečer že boljši.
Vreme je pa res noro, še dobr, da sta naša2 v vrtcu user posted image , je potem samo popoldne animacija. Baje pa bo v četrtek sonček (čeprav najnovejše napovedi nisem gledala).
Želim vam mirno noč pa se kaj beremo pojutrišnjem (jutri bom namreč ves dan v službi, saj imamo govorilne).

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.10.2010 23:24:48   
Shadow
Larči, moja preprodajalka mi baje dostavi zadevo naslednji teden, tako da se ti zaenkrat zahvaljujem za prijaznost.

Hitro porihtajte vse vnete učke in ostale nebodijihtreba zadeve.

Naša tamala pa s takim ponosom hodi naokoli - prav vidi se ji na obrazu, da ve, da je pa to nek večji mejnik v njenem mladem življenjcu in da je ponosna na to spretnost, ki jo po novem (sicer še bolj negotovo user posted image ) obvlada. Prestolonaslednik pa ne kaže zanimanja, da bi ji sledil, je še kar zadovoljen na vseh štririh ali pa ob hoduljici. user posted image

Danes bila po skoraj letu dni malo na ogledu v službi... imam vneto grlo od odgovarjanja na vprašanja in naredila sem napako (ali pa niti ne... user posted image ) da nisem s seboj vzela kupa slik od tamalih. Je bilo kar fino preživeti dopoldan brez previjanja in krotenja mladičev. user posted image

Vreme? Pa daaaaaaaaaj... jaz ju že zimsko oblačim za zunaj, pojma nimam, kaj jima bom dala gor, ko bo sneg. No, v kombinezone še ju ne tlačim, ampak kape smo pa danes dali kar muckane - tople gor, pa kar toplejše nogavice pod hlače. A se kateri še kolca po 35 stopinjah po senci??? user posted image

Lepo ajajte!

Neposredna povezava do sporočila: 580
20.10.2010 8:50:27   
pikatara
Shadow meni se definitivno kolca po soncu in toploti. Mi že dve noči ne spimo (kot da to ni vsak dan), ker je princeska zakuhala in ima skoz nad 39. Ji s svečkami zbijem za ene dve urici pa spet. Včeraj sva bili dvakrat pri zdravniku, je na antibiotikih. Upam, da danes primejo, ker revica vsaj še 14 dni ne bi smela zbolet zaradi srčka. Je zgleda nek uroinfekt in bi lahko bil še posledica katetra. Zdaj končno malo spi, ko se zbudi pa spet temperaturo merit in zdravnico klicat.

Larči sinek je boljši, da bo pa starem bo pa še dolgo trajalo. Nič noče več ubogat, vse kar presliši.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.10.2010 9:37:31   
lara light
Jutro! Najprej Pika, lubek, tega pa res ni trebauser posted image ...upam, da ji prime, miljon pikapok, naj vročina pade...polno dobrih želja od vseh nas! Držte se! user posted image user posted image
Just: poklicali!! upam, da mam že ju3 robo
senčka ti počakaš na svojo torej, v naspr.primeru javi pls (super za fajn odziv v službi)

naročilo:
belen, kremca
almk, kremca
blanči, kremca + kopel

če še kera kaj, sporočite

letiiim, kiss!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.10.2010 11:06:48   
blanč
Pika, tudi od nas 1000user posted image
Lara prosim, da mi na zs ali pa na FB napišeš, koliko stane št. računa, da nakažem. Evo, našedva takole jaz pa na kompuuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 20.10.2010 11:10:24 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 583
20.10.2010 11:51:43   
Belen
oj...ja lara napiši mi na ZS al FB twoj TRR ,da ti nakažem šolde.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.10.2010 11:58:15   
Barbk
Pika, saj veš parmiljontaužentuser posted image  za malo princesko. Patriku pa lupčka. Blanči, ti se imaš pa res fajn. user posted image user posted image  Pa kako kvadraturo imate to, da vse takele nobel, velike igrače not spravte. Super! Larči jaz imam tud svojo dobaviteljico Justa-a, tako da tnx vseeno. Senči mal mi je ušlo user posted image  za vašo prinčepesko. Prinček bo pa kmal za njo. Belen kako ste vi? Ninčy, vi ste pa verjetno že ok,a? 
Naša dva razgrajača trenutno (še) spita pa moram to izkoristit pa še kaj nardit...Vsem dvojnim, res vsem, lupčka pa šibam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.10.2010 13:16:45   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Pa kako kvadraturo imate to, da vse takele nobel, velike igrače not spravte. Super!

user posted image tud jaz se to sprašujem, je pa super to met pr roki, ne kot mi, ki jo pr noni vidimo vsake tolko...thebest blanč, mala dva urejata notranji esign, ti pa surf user posted image ...ej,še malo pa zares odletiš iz gnezdeca...a boš po 8h? senčka ti verjetno tu cel dan?

cene dobim ju3, ko prinese
pošljite naslove na zs!!!,
blanči, tvojga imam. user posted image
ju3 bom cel dan okrog, ker mam ful opravkov, tko da bom  šla kar mimo pošte poslat, če me le med dnevom ta svetovalka najdeuser posted image
pridem zvečer, pridne bit, zvizzzzzz kissssssss

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.10.2010 13:58:22   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Pa kako kvadraturo imate to, da vse takele nobel, velike igrače not spravte. Super!

user posted image tud jaz se to sprašujem, je pa super to met pr roki, ne kot mi, ki jo pr noni vidimo vsake tolko...thebest blanč, mala dva urejata notranji esign, ti pa surf user posted image ...ej,še malo pa zares odletiš iz gnezdeca...a boš po 8h? senčka ti verjetno tu cel dan?

cene dobim ju3, ko prinese
pošljite naslove na zs!!!,
blanči, tvojga imam. user posted image
ju3 bom cel dan okrog, ker mam ful opravkov, tko da bom  šla kar mimo pošte poslat, če me le med dnevom ta svetovalka najdeuser posted image
pridem zvečer, pridne bit, zvizzzzzz kissssssss

mojga tudi imaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
20.10.2010 14:16:43   
almk
Lara... sem ti poslala sporočilo na fbuser posted image ...pa hvala ti za prijaznost..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.10.2010 14:34:20   
pikatara
Karolinci smo zbili vročino kar pa brez naše prijazne Barbk ne bi šlo. Je bila tako prijazna in mi šla v lekarno po voltaren svečke. Tako da sedaj pa bo, le po recept še grem popoldne in ga nesem v lekarno. Barbi še enkrat hvala. Patrik je bil pa žalosten ko si šla. No pa žleht tudi. Sem šla samo brizgalke v spalnico iskat in me je mulc notri zaklenil. Seveda brez telefona. K sreči imam vsaj računalnik tam, da sem možu poslala meil, da me je soseda ki ima kjuče prišla rešit. Pa k srečpi je doma, ker je dobila trebušno virozo. Komaj čakam, da bo lahko možek spet vozil in bo vsaj v takih primerih lažje.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.10.2010 18:08:01   
lara light
O, pika, tko sem vesela, hb!user posted image In pridna barbiuser posted image  sam tamali je pa huduser posted image , še dobro da ste zrihtali...kaj bi danes brez tehnologijeuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.10.2010 12:20:27   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Karolinci smo zbili vročino kar pa brez naše prijazne Barbk ne bi šlo. Je bila tako prijazna in mi šla v lekarno po voltaren svečke. Tako da sedaj pa bo, le po recept še grem popoldne in ga nesem v lekarno. Barbi še enkrat hvala. Patrik je bil pa žalosten ko si šla. No pa žleht tudi. Sem šla samo brizgalke v spalnico iskat in me je mulc notri zaklenil. Seveda brez telefona. K sreči imam vsaj računalnik tam, da sem možu poslala meil, da me je soseda ki ima kjuče prišla rešit. Pa k srečpi je doma, ker je dobila trebušno virozo. Komaj čakam, da bo lahko možek spet vozil in bo vsaj v takih primerih lažje.

No, tole pa še neumnosti našega Mihata prekaša user posted image user posted image user posted image  
Mi je dalo mislit,le kaj medtem mularija lahko ušpiči ko se mami rešuje iz sobe user posted image

Sicer pa HB za Karolino!! Voltaren je pri visoki temp edino  kar res pomaga.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.10.2010 12:26:12   
lara light
Dan!user posted image

Ja, ja da mislit tole....vse ključe z vrat sem poskrilauser posted image  
Pika, mala ok?
Hedi, vi ste dobro?
Malo spremembe plana, sem že doma in čakam na pošiljkouser posted image
Lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.10.2010 12:28:51   
blanč

Jaz pa znesek in št. računauser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 593
21.10.2010 12:31:11   
hedviga
Mi smo kar ok, sicer že tisoč let kašljamo in imamo konstant svečke pod nosom, ki se jih ne znebimo, ampak ta moment je še kar ok.
Spimo spet nikako (kot pri Piki), ker zgleda oba neke zobe dobivata, Miha petice, Špela pa ne vem...
Malo je tudi reakcije na vrtec, ker sta oba popoldne malo tečna (ali malo bolj user posted image  ) tako, da so dnevi ko se ne da ve doooooooooooooooolgiiiiii. Zvečer itak samo še dol padem.

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 594
21.10.2010 12:44:30   
lara light
po pravici povem, da vas vse, ki ste v službah na veliko občudujem, kako vse sfolgate, mi ni čisto jasno, ker meni k sem doma glih glih znese, al pa tud neuser posted image , zvečer pa dol padem itak...eh hedi, tko ti prželim, da bi se naspala, upam, da bo prej kot si mislišuser posted image
blanči, ti pa uživaj zadnje dneve fulltime domauser posted image  in senčka, istouser posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.10.2010 13:26:21   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz pa znesek in št. računauser posted image

js tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.10.2010 14:12:13   
nokes
hojla, babe,

lara, ful je lažje, ker si v službi res odpočiješ od otrok, je*ba*t ga, res je.

senčka, jst pa bi kontakt od tvoje dilerke za just (na zs)

pika, super za karolinco, patrik je pa navihan, a ne? še dobro za civilizacijske dosežke, ker drugače bi te mož našel, uh, ne upam pomislit.... user posted image  laaaačnooooo!!!

barbk, pridna, itak

blanč, kok sta luštna v bajti, mi bi tudi morali k sosedom lukno v spalnico narest, če bi hoteli kaj takega inštalirat. user posted image

ninčy, naj bo "balanca" tvoj middle name. user posted image

uf, al pa če barbko pocukam za just?? ha barbk, tvoja dilerica???user posted image

belen, daj no, napiš kaj več, še obiskujete kaj vaša fensy šmensy igrišča na obali?

kje je gemelica? pa mlinčkova mati? (no, jst ven, to je zgolj in samo vljudnost, da prašamuser posted image ), no hedviken so se javili, bodite brez smrkljev in naspani, vseeno pogrešam kako miškico, pa bušiko, pa še kero, no,.... dekle, persida, skorpija, .... dedek mraz, rompompom,... preverjam če sploh berete,. ... (me je lara naučila)

evo vam kuhne, no, šporheta:

user posted image

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.10.2010 14:39:04   
Alenka-8
Noki, specijalna kuhna user posted image user posted image user posted image Bravo, bravo, super mami user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.10.2010 15:29:15   
blanč
Noki, kuhna je pa 1a. Kako pa kaj karton prenaša vse izlive trganja in loputanja??? Tudi jaz sem imela nekaj takšnega v mislih pa se še nisem lotila izdelave...
Naša hiška je bila na bolhi, srota, ji ni manjkalo drugega, kot, da je bila streha pobledela od sonca pa jo je naš ata špricnil z barvo in izgleda kot nova:):)

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.10.2010 18:11:43   
pikatara
Nokiuser posted image user posted image user posted image .

Larči princeska je boljše, ključe jemljem s sabouser posted image . Kaj šele če bi me v kopalnico zaprl ko ni tehnologije? Bi šla pa v bano počivat ko drugače ne utegnemuser posted image -

Ja verjamem da se v službi spočijete, ampak tudi doma se kak dan da, ko ju ne trga. Danes sta ful pridna, ju sploh ne upam pohvalit, da ne mine. patrik je ponoči samo enkrat zajokal, princeska pa je spala pri nama in pol oči dežura. Do njune sobe ponoči še ne more, ker ne upa na jogi stopit. Je končno brez gipsa, pa bo trajalo še nekaj tednov da bo hodil. Tako da sem celo naspana. Zdaj pa otroke kopat, greva s pincesko jutri h kardiokirurgu na pregled in seveda na nemogoče parkiranje, pa še z ladjo bom, ker se mi ne da sedeža premontirat. Bežim ker slišim da Patrik taro gnajvi in ji moram pomagat, da ne dobi živčnega zloma.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?