ninčy
|
Hej hej! Evo, tudi mene. Fanta že lepo spita po kosilu. Danes sta prvič jedla filane paprike (oz. samo filo in omako) pa seveda krompirček. Sta me presenetila in po dolgem času pojedla vse, kar sem jima pripravila. Upam, da bosta zato kaj dlje spala kot do dveh . Hvala za nasvete glede uvajanja mleka. Ja, saj to, da mora biti njprej iz mlekomata, mi je pa patronažna povedala. Zdaj, ko gremo še v Banovce, bomo imeli še kar Novalac, potem pa začnem, da vsaj pred 1. 9. vidim, če ga prenašata, ker v vrtcu gotovo ne bo adaptiranega mleka. Ja, tole cufanje je res tečno. Sicer se pri nas bolj po nesreči kot nalašč - največrat mora Jan ravno tam mimo, kjer je Žan in ga odrine, Žan se pa noče umaknit ... Še huje je pa, ko jima je v napoto Foxy in jo potem cukata, pes pa revež renči nanju, pa se nič ne ozirata. Saj zdaj se je že navadila in se jima umakne. Je pa res, hedviga, tudi pri nas bolj zaleže očijeva kot moja beseda. (Pa to sem že pri Foxy opazila.) Ne vem, mogoče je pa to, da smo več časa z njimi me in točno vedo, da slej ko prej se nam ne da več (vsaj meni ne) in popustim. belen, almk, upam, da uživate v termah. malaflobe, ve, kako dolgo jaz nisem našla časa za RR, mi je bilo kar se spet javiti. Toliko zdajle od mene - šibam še za naju kosilo zrihtat do konca, pol pa mal se dol usest, predno se zbudita. Pozdravček vsem!