Madonca je dolgčas ponoči tukaj gor. Sicer pa sem že navsezgodaj pridna, predihavam popadke in čakam kaj bo.:love::duda:
Pa niti :kava: ne upam spit, da mi ne bo kje slabo
zdaj pa grem raje dihat :sloncek::sloncek::sloncek:
Aleksandrin -> Jutro!!!! (23.7.2005 6:46:37)
Si nisi izbrala ta pravega dneva...mislim za čvek ponoči, a Kerense tud ni :(, ona ima namreč nočne :)- Popadki, ja ppprriiddnnaa:bravo:9nebesa:sloncek::angel::bravo:9nebesa:sloncek::angel:, a te je malo prehitelo?
Anonimen -> Jutro!!!! (23.7.2005 6:52:52)
Jutro!!!
Danes sem pa začuda zaspana po službi, ampak sem vas vseeno prišla pozdravit za lahko noč...
Malika, a bo?
Aleksandrin -> Jutro!!!! (23.7.2005 6:56:00)
Verjetno te utruja tole nadomeščanje ribice:)-
anajmad -> Jutro!!!! (23.7.2005 6:56:41)
Dobr jutr! Kako ste babnce? Malika ti pa kr dihaj(Boš možu govorila:"Dihi z mano":)-:)-:)-).Pa ne zamerit.Držim:miska::miska::miska::miska:,da bi šlo čim lažje.Jst sem mojo pužo odpravla v Gardaland.Je komaj čakala.Vreme je pr nas neki skisano,tako da ne vem kako bo danes.Drgač pa lep dan vam želim. en lp:morje:D.
Anonimen -> Jutro!!!! (23.7.2005 6:56:43)
Punčice in Anitke pa res, ja... Drugače pa mislim, da popušča lunin vpliv, pa me to zmatra zdaj...
Anonimen -> Jutro!!!! (23.7.2005 7:01:58)
N'č, punce, jaz kar na tipkovnico lezem... Grem poiskat posteljo, če je še tam, kjer sem jo zvečer pustila... Se vidimo zjutraj (beri: popoldne)... :)-:)-:)- Malika, glej, da mi rodiš do takrat... :)-:)-:)-
anajmad -> Jutro!!!! (23.7.2005 7:03:15)
Kerensa a si to ti na slikci,pa tvoj pobček?Maš pa zlo luštnga sina,no pa ti tud nisi od muh:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Pejt zdej počivat,pr seznamih ti pa že bomo pomagale,kolikor bomo znale:zmeden2:. en lp:morje:D.
malika -> Jutro!!!! (23.7.2005 7:31:07)
Še diham še, čeprav zdaj malo štrajka med 8 in 10 min, so pa bili že lepo na 5 min in manj. Da se mi kje ne ustavi vse skupaj :hudicek:
SANDY -> Jutro!!!! (23.7.2005 7:33:11)
morgen! Jest se sam še napravm pa grem na šiht :(:(
MAlika, zgleda da k pridem dam da boš že mamica, al kako!?? Drž se :rozica::rozica:
soncece24 -> Jutro!!!! (23.7.2005 7:41:22)
Jutro!! Malika, držim pesti, da čim prej spoznaš svojega drugorojenca! Drži se!
LARIKA -> Jutro!!!! (23.7.2005 8:01:38)
Upam Malika da bomo do popoldneva že zvedle lepo novico in da bo vse lepo šlo, ti kar pridno predihavaj popadke jaz pa bom cel dan mislila nate,....
benika -> Jutro!!!! (23.7.2005 9:47:21)
Malika :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, pa glej, da nam čimprej kdo sporoči veselo novico. Pa čimlažji porod ti želim.:rozica::rozica::rozica:
india -> Jutro!!!! (23.7.2005 9:48:43)
Malika, kako pa je sedaj??? Upam, da ti popadki res ne minejo in da se bosta že danes cartala! A ime ste izbrali????:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: