zmajaz -> RE: koliko prej se splača zaposlit? (30.7.2010 21:39:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: thaiss a delat pa nebi šla??? Saj ne, da bi jo hotela zagovarjati, ampak taki komentarji pa tudi niso ravno potrebni, če ne poznaš situacije - mislim, da nam je vsem jasno, da je dandanes že tako ali tako zelo težko dobiti službo, nosečnico pa še toliko bolj neradi zaposlijo, če že nima ravno kakih vez. tudi ti si po svoje razlagaš moje vprašanje. Sama je vprašala,citiram: ali je dovolj 1 mesec prej,ali je glede na višino porodniške boljše da se že sedaj ki sem v 2 mesecu zaposlim,pa vse do konca?? kar jaz razberem, da le ima možnost zaposlitve, če le hoče. Hm - ja, midve zdaj predpostavljava vsaka svoje, ker nimava dejstev. Ampak jaz sem si pač razlagala tako, da če bi imela možnost resne zaposlitve, ne bi spraševala, ali naj jo izkoristi, ampak bi se enostavno zaposlila, in da razmišlja v smeri t.i. "navidezne" zaposlitve, ki bi dejansko bremenila njo. Povsem možno pa je, da se motim in imaš ti prav, ker avtorica ni dala dovolj podatkov.
|
|
|
|