Pa je napocil cas... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lan -> Pa je napocil cas... (22.7.2005 23:16:28)

Moj dragi:love: pakira,jaz pa, vsa zalostna, se poskusam zamotiti z RR-jo.
Ja,prisel je dan,ko mora :love: v Nemcijo.Spet se ne bomo videli 2 meseca.Prav nic se ne veselim jutrisnjega dne,ko bom videla njegov avion vzleteti in ko se bom zavedala,da ga pac ne bo ob meni in tamaucku kar nekaj casa.No pa kaj jaz jamram,imam vsaj Lana ob sebi,ki me spominja na :love:.On gre cisto sam.Res je dober.Jaz ne bi zmogla.Ok,bom nehala,ker mi gre na jok.Bom prisparala solzice za jutri.

Sem vam malo pojamrala.zdaj se grem pa stiskat k :love:.Pred nama je dolga pa vendarle takoooo kratka noc.

kofetek2010 -> Pa je napocil cas... (22.7.2005 23:24:07)

saj bo hitro minilo, pa še slišala se bosta in itak imaš z lanom tolk letanja, da se boš zaposlila :)

pa še nas imaš, ti bomo družbo delale, ko bo tamauček spančal :)

jutr pa le fejs mahajta ;)

Anonimen -> Pa je napocil cas... (22.7.2005 23:27:03)

Ojej ... men je ze za 14 dni grozno .. pa sam zarad cvekanja na netu .. kaj sele tkole .. :( Pa se 2 mesca .. jao jao. Drz' se :love::love::love:

lp,:fis:

SANDY -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 7:18:48)

Sej veš kako je, da je treba železo kovati ko je še vroče..zej pri tvojem je tako. Pa še dobr filing je za oba k vidiš da ga ljudje hvalijo!
Jest sem učas skos na hokeju visela, malo zaradi hokeja pa malo zaradi hokejistov ;)!
Ti na Lana tačas razvajej, pa želim ti da bo hitr minilo vse skup!

:sloncek:

ZARA -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 7:45:42)

Joj,a že?? Sej smo sred poletja??
A se jim sezona že začne??

india -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 9:56:10)

Ojla, žalostna zvezdica!
To je pa res hitro minilo :((.
Pa saj ti bo tvoj sonček krajšal ure,ko bosta brez očija, pa bo hitro minilo. A bosta šla kaj k njemu?

Drži se! Me na rr pa ti bomo pomagale kolikor se da!:miska:

ZARA -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 9:58:52)

Bo vsaj mal več gor...itak je ni že ene par mesecev!(odkar je ata pršu domov)

Maxica -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 10:00:17)

Saj bo.:rozica: Malo se probaj zamotiti (z RRjem;) ), pa z Lanom, pa bo počasi šlo. Čeprav vas kr občudujem, dobri ste.

Anonimen -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 11:33:05)

O, kako lepo brati, kako se imate eni radi!:rozica:

lan -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 12:32:47)

No pa je sel:((.
Hvala punce, ste me malo potolazile.
Drugace greva midva s tamauckom tudi v Nemcijo sredi septembra in potem bova do konca sezone z njim.

ZARA -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 12:41:28)

Joj lan, zdej si že mal navajena,al kako?? Sej je blo lani isto...ane??
Drž'se!!!

lan -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 13:04:47)

Ma kaj jaz vem Zara.Po mojem se tega nikoli ne mores navaditi.Mi je :love: rekel predno je sel,da je mislil,da bo z vsakim letom lazje,vendar je glih obratno,vsako leto je tezje.Tako mi je grozno,ko gledam :love:,ko odhaja,ker je nesrecen do konca in kadar je on zalosten in nesrecen se vse to prenese name.
Tako pac je (takega sem si zbrala:)-).Zdaj je ze malo bolje.Tamaucek spi,jaz se grem pa tudi malo vlezat,ker me je zagrabil "heksensus" v vratu.
PA PA

frutka_ -> Pa je napocil cas... (23.7.2005 17:53:57)

Ojoj! Poznam ta feeling ko ti dragi odhaja ti pa ostaneš doma...moj :love: je en čas imel tako delovno mesto da so full okrog hodili po terenu in ga po več dni ni bilo domov pa sem bila tudi obupana. Telefoni pa so trpeli;).

Ko ti bo hudo pridi na RR.

V času do spetembra pa se poskusita Z Lanom imeti maximalno fajn, pojdita na kakšen izlet sama. Pelji ga v lutke, v ZOO, malo pokličita atija, mu napišita pismo in pošljita email pa bo minilo kot tren!

Slovo pa je vedno hudo...

Upam da danes ne boš preveč žalostna!

Stran: [1]