kimica86 -> RE: Novalac, kje je najcenejši? (29.2.2012 12:22:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaja kimica86...hvala tudi tebi! zlata tudi ti!!! samo a moraš naročit v naprej...jst bi šla po 10 škatel...tko da se mi res splača... IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13 Ne pretiravat. Glede na to, da imaš oktobra rojenega otroka, bo tole absolutno preveč 10 škatel. Ker pri 6 mesecih je že Novalac 2. ponavadi že tam pri 5 mesecih večina otrokom Novalac 1 ni več dovolj, so lačni že na 2 uri. 3 leta nazaj je bil pri nas Novalac v lekarni 12 € za 400g, na današnji dan samo 8€. Zanimivo,ne? IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Ti priporočam, da pokličeš, ker včasih, ko sem prišla tja, so imeli le 3-4 škatle na zalogi. Se pa strinjam s predhodnico, da bi se ti verjetno bolj splačalo, da vzameš malo 1 in malo 2. urskaja: kot sta rekli obe punci, ne pretiravat.. Raje vzemi 5 škatel 1 in 5 škatel 2, ker boš imela teh 5 škatel 1 lih še za 1 mesec in bo to čisto v redu, potem pa prešaltaš na 2.. Ko začneš z 2 pa ponovno skočiš na en izletek do obale in vmes do Italije in kupiš še 10 škatel 2, da boš imela za naprej in boš vsaj 2 mesca mirna [sm=smiley1.gif] Ma po mojem, bimorali imet vsaj 5 škatlic na zalogi.. Ker to gre za med ponavadi.. Ker skoraj nobena mamica ne pride v lekarno in kupi samo 1 škatlico.. Jaz vzamem vsaj 2, da ne hodim vsakih 10 dni v lekarno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|