|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TEŽA- nosečnice
31.7.2010 15:45:06   
_sanja_*
Ah, vse še bo prišlo.user posted image

Jaz se v prvi nosečnosti tudi nisem v prvih 16 tednih zredila nič, pa mi ni bilo nič slabo, nisem bruhala, imela sem apetit in suha sem, tako da nimam zalog. Potem pa vse pride samo od sebeuser posted image  Na koncu sem jih imela +15kg, kar sem tudi zgubila takoj.

Zdaj drugič sem noseča 9t, mi je slabo non stop, bruham, apetita nobenega, tehtam se pa ne, ker nimam tehtnice doma; ampak me niti malo ne skrbi, ker vse še prideuser posted image  Uf, kje je še 40 tednov... Saj še bojo kileuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

zvezdica_zaspanka28
zvezdica_zaspanka28

Katero ime bi izbrale?

Neža (49%)

Hana (30%)

Antonia (6%)

Maruša (15%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!