Katy78 -> RE: koliko casa v porodnisnici (29.7.2010 14:03:02)
|
Moj je bil 33. tedenski ampak težji od tvojega, ker ni bil zahiranček - imel je 1930g. Nobenih težav, v inkubatorju ni bil, 3 ali 4 dni so mu dodajali malo kisika, da je lažje dihal, sesalni refleks je imel takoj, k sebi na oddelek sem ga dobila po 9 dneh, na oddelku pa sva šla potem 5. dan domov (bi šla verjetno že 3. dan, pa je bil vmes ravno vikend). Glede dojenja - moj je imel sesalni refleks takoj in to zelo močnega pa še požerušček je bil, na EINT pa so mu na začetku najprej ponudili flašo, ker so mislili, da itak ne bo zagrabil. No, pa je ful zagrabil in preden sem jaz dobila naval mleka, se je gospodič že navadil, da gre po flaški lažje in hitreje. Tako da kar zateži takoj, da bi rada probala z dojenjem in če bo šlo, bo šlo, če pa ne, se pa tudi ne sekiraj. Jaz sem si mesec in pol črpala in mu dajala moje mleko po flaši potem pa sva prešla na AM in je bilo vse ok. Na teži je super pridobival in tudi ves čas je zdrav. Srečno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|