Jessy -> Avgustovke (23.7.2005 10:09:46)
|
Dobro jutro, zaspanke!!! Jaz sem danes pridna in sem že od 9h pokonci. Sem se ponudila, da danes jaz kuham (je tašča kuhala cel teden), pa ker kuham paprikaš, je treba prej vstat, ker kar traja, predno je narejen. Pa da ne bom spet o hrani preveč govorila..... A že kaj odštevate??? Meni manjka največ 6 dni, da ugledam našo štručko. Prav nič se mi ne vlečejo ti dnevi! Moj :love: se je že nekaj ponujal, da bi bil iz četrtka na petek kar z mano v porodnišnici, pa meni to ni bilo nič všeč, saj ne bi rada imela nadstandardnih uslug, saj imam rada družbo. No, pa se je potem strinjal, da bo šel domov in naslednji dan pride na CR, da bova skupaj nestrpno čakala, kdaj nama dajo :duda: v naročje. Je rekel, da bi tudi popkovino prerezal, če mu bodo dovolili, pa sem rekla, da mislim, da ti dajo to na izbiro. Bomo vidli!!! Sva se pa včeraj po več kot enem mesecu lotila :sloncek:. Kar nisem mogla verjet, da me ni nič bolelo!!! :bravo::bravo::bravo: Ampak, mi je pa na koncu :love: rekel, da je zdaj pa za 2 meseca zadosti! :zmeden::zmeden::zmeden: He..he...ampak mislim, da se bomo še za enega zmenili pred mojim odhodom v Rim. :)-:)-:)- Oglaste se še ostale, jaz pa letim malce pomešat, da se kaj ne prismodi! ČAU
|
|
|
|