|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ekološka ponudba v Sloveniji
27.7.2010 20:47:34   
Bananamama
Živijo vsi/vse!
Sem mlada raziskovalka, ki potrebuje nekaj pomoči pri njeni nalogi. Naredila sem kratko anketo, ki vam bo vzela dve minutki, meni pa zelo pšomagal apri ugotovitvi, kaj Slovenci najbolj pogrešamo na trgu ekoloških izdelkov.
Prosim kliknite na to povezavo in rešite anketo: http://www.1ka.si/a/2497

Hvala, Ana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ekološka ponudba v Sloveniji
30.7.2010 8:58:59   
Tanja55
Ana, tale anketa ima napake - dolocene stvari se ne vidijo, pa resim lahko samo eno stran (ali jih je vec?? Pise 'naslednja stran' in ko kliknem me vrze nazaj na RR). Ravno tako sem mnenja, da anketa ni dobro zastavljena, ker nekatera vprasanja ne dovoljujejo dovolj natancen odgovor, nekatera imajo pa odprt odgovor pa je odg. lahko samo da ali ne...torej kaj naj tja napisem?Sem sicer resila prvo stran, ce je pa vec kot to ... pa ne morem odpret.

Morda razmisli olede na to, da si mlada razis anketi na strani monkeysurvey, bo lazje jo sestavit in bolj pregledna bo. http://www.surveymonkey.com/

Za zanimive odgovore glede ekoloske prehrane in ponudbe pa morda poglej se ne FB stran Zeleni zabojcek in prosi tam uporabnike, naj ti resijo anketo. Ce te se kaj zanima pa mi pisi na ZS.

(odgovor članu Bananamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?