Naročanje preko spleta (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mamamajča -> Naročanje preko spleta (27.7.2010 15:05:40)

Mene pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem. našla sem namreč en voziček, ki bi ga res rada dobila, ampak ne vem.... Kako je dostava, koliko se sploh plača dostava?
In kvaliteta? kdo mi garantira, da je res vse tako, kot mora biti?

kupujete kaj na ta način? Nasvet, prosim...

Katy78 -> RE: Naročanje preko spleta (27.7.2010 15:09:03)

Mi smo naročili avtosedež iz Nemčije in ni bilo nobenih težav.

Glede dostave same in plačila dostave oz. poštnine pa piše na spletni strani, kjer bi rada naročila. Mi smo imeli dostavo z DHL.

arruba -> RE: Naročanje preko spleta (27.7.2010 23:15:29)

Midva sva naročila voziček iz Nemčije, potem pa kasneje še Familyfix, oboje na strani Kiddies24.de, vse je bilo OK, vključno z dostavo.

Brez panike, če kupuješ na bolj "znani" strani, ne verjamem, da bi si privoščili kako hudo blamažo, saj se to hitro razve, oni pa živijo od kupcev. 

lunka1 -> RE: Naročanje preko spleta (28.7.2010 8:20:33)

Mene pa zanima, od kod vse (s katerih strani) naročate? Hvala

Urshy78 -> RE: Naročanje preko spleta (28.7.2010 8:46:15)

tudi jaz sem gledala en voziček preko neta. ampak se ga nisem upala kupiti kar tako na pamet.
sem šla potem v trgovino, kjer so imeli razstavljen isti model in sem si ga dobro ogledala, šele takrat sem se odločila za nakup, pa še to sem ga potem raje kupila v tej trgovini in ga sama odpeljala domov.
trgovina je bila seveda v Sloveniji, v tujini bi bilo to malo težje izvedljivo.

mamamajča -> RE: Naročanje preko spleta (28.7.2010 9:10:18)

ja, jaz sem gledala na bambinoworld. Ena mamica že ima tak voziček in mi je ravno včeraj napisala, da je super zadovoljna.

Jaz ga bom vzela, sicer ga bom pa pregledala takoj ob dostavi, ker tako tudi piše na njihovi spletni strani. Ker če je karkoli narobe, ga lahko na licu mesta zavrneš....

Urshy78 -> RE: Naročanje preko spleta (28.7.2010 9:18:39)

srečno pri nakupu, upam da bo voziček tak, kot si ga želiš  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
jaz sem ga pa včeraj pripeljala domov, danes ga bom pa sestavila in malo sprobala, že komaj čakam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]