Kako se naj lotim pakiranja za morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

frutka_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:13:16)

Ni mi jasno kako bomo spravili vse v avto. Gremo na Pag in ko pomislim kaj vse potrebujemo me skoraj mine...:zmeden:

Ima katera kakšen logistični načrt kako je najbolje zlagati po vrsti?!

Od otr. opreme gre zraven voziček, prenosna posteljica ter stolček za hranjenje, mala lekarna in kup oblačil. Seveda še manjkajo stvari za naju z možekom in nekaj malega hrane.

Pa kako so potovali nekoč na dopust s fičeki mi ni jasno?!:zmeden:

Heeeeelp!!!!

piščanc -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:16:53)

sam en predlog - stolčka za hranjenje ne potrebuješ, kombiniraš lahko z vozičkom ali avtosedežom

najnujnejše za malega spakiraj v dodaten nahrbtnik, da imaš pri roki (pijača, hrana, obleka če se popaca, plenice...)

mi gremo tud na Pag, komaj čakam 11.8.

Moyca_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:17:04)

oj frutka želim ti veselo pakiranje

Jaz sem spet na netu- končno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selitev je uspela- lahko prideš pomagat pucat, jaz pa ti pridem pakirat:)-:)-:)-:)-

Moyca_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:18:05)

jaz sem bila lani 3krat na morju pa vedno brez stolčka- čist brezveze, saj imaš voziček- res, brez zajebancije;)

frutka_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:22:44)

Ja, saj se meni tudi stolček zdi nepotrebna navlaka ampak ga full težko hranim v vozičku, ker se nonstop vstaja in obrača pa ven mi zleze spodaj. Če ga privežem pa se dere:((. Pa sem mislila da bi stol s seboj vlekla, da bi imel pri jestvini mir. No, v končni fazi ga res lahko črtam...

Sem pa našla že na Dojenček in otrok en seznamček kaj vse potrebuješ za morje da malo prečekiram listo!

Moyca selili ste se?!

S U P E R!:torta::rozica::torta:

Komaj čakam da pridem na razpaljotka party!:)-

frutka_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:24:23)

Aja, še link od seznamčkov za nevednice!

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=49954&idk=89

kofetek2010 -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:32:22)

ko je imel naš :duda: 8 mesecev smo mi tud šli na Pag (v apartmaje), takrat smo imeli ta velikega šajzlerja :) in z nami sta se peljala kolega in kolegica, druga dva kolega pa s svojim avtom in glej ga zlomka, ko smo vse zložili (in jasno še sebe) v avto nismo mogli speljat, ker se je avto sesedel :( in smo morali nekaj krame ven zložit :)-

s fičeki? :zmeden2: pojma nimam, a očitno se je dalo :)-

če greš z letalom že prej razmišljaš, ker si omejen z volumnom in s kilažo 8) v avto pa lahko namečeš še pa še :)-

JASNA D -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:46:59)

Frutka - ti pripravi stvari na en kup - zlaga jih pa itak mož. Tako je bilo pri nas. Stolčka za hranjenje pa jaz res ne bi vlačila s sabo. Pri nas smo imeli dva vozička, pa cel kup navlake, cot več kot enkrat preveč.... Sicer pa, saj boš sama videla, da s pakiranjem in količinami pretiravamo. Glej le, da Filipa ne pozabiš!

Jasna

snorlax -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:56:51)

Ko so bili še fički, še ni bilo stolčkov za hranjenje, pa tega vozička, pa te stajice....
Popokal si otroka, ga vrgel na zadnji zic, ga založil s cotami in gasa...:)-:)-:)-
Da ne bote mislile, da si zmišljujem, tako so moji starši šli na morje z menoj, ko sem bila stara ene 4 leta. Potem smo imeli pa v Lj karambol, jaz sem padla pod zice, cote pa na mene.

Ka mi ka menka?:)-:)-:)-:)-:)-

Teni_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 17:59:41)

Ko ugotoviš, še meni javi. Mi tudi nismo nikoli stolčka zraven jemali. Je bila kar v vozičku. Hvala bogu za karavana, ker ne vem, kako bi vse to spravila v navaden avto. Lp,Mojca:nosecka:

viv_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 19:20:03)

Za hranjenje je super tisti stolček, ki se našraufa na mizo - potovalna varianta ;) zasede minimalno prostora. Mi ga stalno vlačimo s seboj...

Sicer pa črtaš kar ni nujno... To ti jaz govorim :)- :)- Lani smo šli na morje, v lasten vikend, pa smo imeli v Alhambri samo 4 sedeže, napakirani smo bili pa do stropa :)- :)-.

rija -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 20:19:24)

kako so s fički potovali? niso nič komplicirali, niso vlačili vseh modrij s sabo, niso imeli toliko cunj, niso rabili vse te materialistične navlake. spakirali so brisačo, kopalke, kanglico za v pesek pa kremo za sončenje, pa so šli...:)-:)-:)-
se mal hecam, drugače pa bi bil moj odgovor težko... midva sva bila sama, z ogromnim karavanom, pa sva za en vikend mela vse polno: ležalniki, oni ta komot, marela, podstavek za marelo, pa še ene navlake...

Ro-La -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 20:54:46)

Mi smo šli čez vikend kampirat, pa smo prvo, ko prtljaga ni šla noter zamenjali avto:)-:)-:)-

mojčca -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 21:35:21)

Oj

Tudi jaz premišljujem, kako bomo spakirali vso opremo za na morje. Kljub karavanu + strešnemu kovčku:zmeden:??? Tudi mi se odpravljamo na Pag in sicer gremo z našo štirimesečno Manco na Pag in sicer v kamp Straško, tako da samo za njo rabimo prenosno posteljico, voziček (res da je Quinny super zadeva, samo tako velika), šotor, mizo, stole, mini hladilnik, ....

No, dobro da lahko vsaj "preplonkam" kaj vse rabim za Manco - :bravo::bravo::bravo::bravo:....

Upam, da bo tja do 10.8. na Pagu veliko, veliko sončka.

lorelei -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 22:37:24)

Ojla!

Mi smo se pa včeraj vrnili s Paga - tudi mi smo bili v kampu Straško in smo se imeli ful fajn. Tudi mi smo imeli čisto zabasan avto, ampak pol stvari potem niti nismo uporabljali. Joj, sem vam fouš, ker vas dopust če čaka... Na Pagu je pa fuuul lepo.
Lp

k1 -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (22.7.2005 22:47:27)

jaz sem nekje brala - tisto kar imaš pripravljeno za spakirat - vsaj pol stran vzami, bo čisto dovolj. ok,. za :duda: že rabiš nekaj več, lahko pa pršparaš pri vama. to mene še čaka avgusta - mogoče se bom isto spraševala :)-:)-

jaz si vedno naložim vse na posteljo, kar je za v kufer, se malo zamislim, dam pol nazaj v omaro in sem prav zadovoljna, da sem vzela samo tisto, kar res potem nosim.

:sloncek::sloncek::sloncek:

soncece24 -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 8:00:54)

to tudi mene zanima. me ta podvig v sredo čaka. mi je že kr slabo.

frutka, uživaj na :morje: in fajn pakiraj

Primoza -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 8:31:13)

Pomemben dejavnik je velikost avta. Vendar pa se tudi v manjši avto lahko potlači cel kup stvari, predvsem med sedeže, na sprednji sedež ipd.

Najbolje je najprej zložiti vse stvari na francosko posteljo in si jih malo ogledati z vidika racionalizacije ali dopolnitve.

rija -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 8:33:28)

hehehe, kaj pa če nimaš francoske postelje:zmeden:

Primoza -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 8:39:48)

Ne vem, sedežna ganitura, enojna postelja.

Dvojna je pač boljša za pregled stvari.

soncece24 -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 8:45:06)

tistega dne, ko smo se štirje odpravljali na morje s 106 peugeotom je moj dragi sklenil, da bova kupla velik avto:)-:)-, ker to je bil posebne vrste podvig:)-

frutka_ -> Kako se naj lotim pakiranja za morje (23.7.2005 17:18:47)

primoza pametno! Bom vse po postelji razložila in prečekirala, filtrirala, eliminirala...;):)-;)

Počasi si že pripravljam.:bravo:

Stran: [1]