*miska.mcc* -> RE: kako... (28.7.2010 19:19:27)
|
ok! trenutno spadam v tabor I. ampak poker face....pod tem postom pa dam kapo dol pred tabo! lepo, razumljivo in realno napisano! IZVIRNO SPOROČILO: Poker face Pa da še jaz pristavim svoj piskrček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Kot vidim, sta nastala dva tabora. Pa rečimo Tabor I in Tabor II. Tabor I razume Fleko kako ji je, jo podpira denarno in moralno, dekleta so bila v takšni ali podobni situaciji. Podobno mislijo in so po srcu dobre duše, mogoče malce naivne. Tabor II pa razmišlja trezno z glavo, daje nasvete, lepi linke, jo tišči da miga. Moje mnenje je da Fleka TRENUTNO potrebuje Tabor I in njihovo podporo tako finančno, kot moralno (pikapoke, objemčke,...) Ko pa bo preteklo nekaj vode pa močno upam, da bo začela upoštevati nasvete Tabora II, ki so na dolgi rok zelo koristi, tako za njo, kot za otroke: saj smo starši otrokom največji vzgled. In verjamem, da Fleki ne bi bilo prijetno pri srcu, če bi njeni trije oz. štirje otroci, kdaj pristali v podobni situaciji kot je sama. Ker če jih ne bo, sem skoraj sigurna da bo MM čez pol leta odprla temo Pomagajte št. II. In res je VSAKI se lahko to zgodi, kot je sama večkrat poudarila, samo sem prepričana, da bi bil Tabor II veliko bolje pripravljen na dano situacijo, kot Tabor I. fleka, ne zameri.....ampak reeees, si preberi tale post še 1x počasi....!
|
|
|
|