Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 12:37:09
|
|
|
|
neli365
|
Imamo enega soseda, ki vsako zvečer ali pa popoldan zakuri v svojo centralno (verjetno za toplo vodo) in to tako smrdi, kuri bogvekaj (verjetno vse kaj se da ), vglavnem mi ne moremo zvečer prezračit bajte, ker se kadi direkt v našo bajto. To tako smrdi, da če si zunaj te pečejo dihalne poti, ni več za zdržat. Soseda se je že skregala z njim, vendar ne pomaga nič. 100 % kuri plastiko, ker od drv je to nemogoče, drugi kurijo krva in nič nikjer ne smrdi oz se kadi. Na koga se naj obrnem, oz. kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 12:39:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli365 Na koga se naj obrnem Na njega. oz. kaj naj naredim? Jaz bi se mu usrala pred vrata.
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 12:43:26
|
|
|
|
jullie
|
policijo..itak, da ni dovoljeno vse kurit ..pri nas se sosed ukvarja s prodajo železa, bakra itd. in potem dobi žice ovite v plastiko-gumo in seveda to plastiko kuri in cela ulica smrdi..mu je zdnjič nekdo policijo poslal in je seveda takoj moral prenehati.. je pa par dni nazaj spet.. :(
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 13:47:02
|
|
|
|
anity_1
|
Morda se je res najbolje obrniti na policijo.. Če ste se že skregali, potem verjetno ni straha pred tem, da se bi mi zamerila
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 13:47:54
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 Morda se je res najbolje obrniti na policijo.. Če ste se že skregali, potem verjetno ni straha pred tem, da se bi mu zamerila napaka, da ne bi narobe razumeli
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 14:07:02
|
|
|
|
neli365
|
Sem mislila če obstaja kakšna inšpekcija, ki se s tem ukvarja, policije ne bi rada klicala.
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 27.7.2010 14:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tut enega približno takega falota za soseda ... samo HB ima zgleda poleti kake kolektorje na strehi in na njih greje vodo ... spomladi, jeseni in pozimi kuri ko za stavo in ne morem ne cunj zunaj sušit in ne stanovanja prezračit konkretno ... kuri pa tut vse živo ... še najraje pa kako iverko
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 28.7.2010 11:08:30
|
|
|
|
Abbott
|
Inšpekcija. Ne vem, če bo kaj, ampak saj pokažeš, da misliš resno. Good luck.
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 30.7.2010 8:30:00
|
|
|
|
pelin
|
Kar znorim če bi imela takega soseda ...definitivno pokličem policijo ali pa se malo pozanimam pri gasilcih kaj storiti v podobnem primeru...ne vem...nekateri so tako nesramni, neodgovorni do sočloveka ...da ne govorim do okolja...fuj, fej... Pri nas imamo tudi svojo centralno , ki jo kurimo na drva ali olje v času kurilne sezone...večji del poletja pa prestavimo vse skupaj na elektriko in poraba le te sploh ni nevem kako velika...Prav ta smrad po dimu in večja poraba vode poleti sta vzrok da smo se tako odločili...saj vem...tudi z elektriko je treba gospodarno ravnati...vendar se nam zdi ta varianta najboljša za vse...
|
|
|
|
RE: Sosed in njegova kurjava 2.8.2010 14:43:01
|
|
|
|
Lenny
|
Prijaviš pristojni dimnikarski službi ali pa inšpektoratu za okolje. Ukrepati morajo po službeni dolžnosti.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?