išče se... ROŽICI (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


beybk -> išče se... ROŽICI (27.7.2010 12:00:52)

prosim, če kdo pozna osebo  s tem nickom, jaz sem ji včeraj poslala ZS pa mi ne odgovori[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], dogovorjeni sva bili, da mi proda igralni center, rekla je da mi ga je poslala že prejšnji teden, jaz ga pa še vedno nisem dobila, včer sem jo vprašala po ZS kaj je zdaj, pa mi ni odgovorila. na živce mi gre, naj mi vsaj odgovori, da vem na čem sem, ali iščem naprej še kje drugje ali mi ga je dejansko poslala... pa še moj naslov sem ji dala, zato me zdj kar mal stiska....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Rožica I -> RE: išče se... ROŽICI (27.7.2010 12:11:28)

Sem mislila, da mene iščeš, samo sem jaz samo ena Rožica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Sicer izven konteksta- zakaj pa se bojiš, ker si ji dala naslov? Jaz si tudi nonstop kakšne slikce izmenjujem, tako da ima najmanj 50 ljudi iz tega foruma moj naslov- pa me še niso ukradli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Skratka, upam, da se ti čimprej javi in zrihtata zadevo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image].




beybk -> RE: išče se... ROŽICI (27.7.2010 12:14:32)

ne vem zakaj se bojim... ker sem ful paničen človek po naravi, pa v današnjih časih se svašta dogaja... eh sej ni to tok problem, bolj je problem, da jaz zdaj to čakam lahko bi mi pa katera druga že poslala.... sej ne vem kaj nej...




Rožica I -> RE: išče se... ROŽICI (27.7.2010 12:16:49)

Malo še počakaj, mogoče so na dopustu.

Bi pa šla, na tvojem mestu, na pošto z osebnim dokumentom, mal povprašat, če je kaj prišlo na tvoje ime- včasih se listek enostavno izgubi med vso pošto.




beybk -> RE: išče se... ROŽICI (27.7.2010 14:48:19)

ja saj... tudi to je pri nas možno... sej mam skoz probleme s pošto!




Stran: [1]