spella -> povečana ščitnica (22.7.2005 20:20:38)
|
A pa si povedala, da si noseča?:zmeden2: Ker če si noseča, ti na nuklearni ne bodo pregledali krvi:zmeden:? Naredijo le UZ ščitnice, kri ti da pa lahko pregledat navaden zdravnik. Mene so tam, ko so mi vzeli kri dali še pod eno napravo kjer ti slikajo kopičenje joda v ščitnici in si izpostavljen sevanju, tako,da moraš NUJNO povedat, da si noseča (in te v tisto sobo za kri sploh ne bodo not spustil:zmeden2:)-v Ljubljani-poliklinika spodaj:zmeden2:. Med nosečnostjo je ščitnica že normalno lahko povečana!;) Jaz že celo nosečnost jem ščitnične hormone (Euthyrox) So mi polovico ščitnice odstranili dva meseca pred zanositvijo, drugo mi bodo pa po porodu, ker je bila prva rakasta:((.Za enkrat kaže da je vse vredu z našo pikico, redno pa testiramo hormone v krvi;). Tako, da karkoli ti rečejo se nič ne ustraši (mene je G hotla prepričat, da je boljš da naredim splav...pa se nismo dali in prav je tako-ker je naša sončica čist normalna, pa tud drugih večjih težav razen zelo nizkega pritiska nimam nobenih). Mamo pa seveda pataloško vodeno nosečnost in sem že od 6 t naprej doma. Drži se in sporoči, kako je bilo na pregledu;). Pa pripravi se na dolgo vrsto;). Lp špela
|
|
|
|