b-best -> ko v drugo ne gre (27.7.2010 8:37:15)
|
Pozdravljene, je morda tu med vami kakšna mama s podobnimi težavami. Ravno danes je pri meni spet na obisku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in sem z grozo ugotovila, da je minilo že 4 leta odkar smo se odločili še za enega. Sigurno boste takoj skočile, kaj sem pa delala ves ta čas, s pregledi sem začela, žal jih zaradi drugih obveznosti, ki so se ravno takrat nakopičile, nisem dokončala. Po mnenju ginekologinje naj bi bilo tudi vse v redu in ja partner je še vedno isti. Ampak pri nas o drugem otroku ni ne duha ne sluha. Ima katera podobo izkušnjo, kakšen dober nasvet. Ne vem ali je smiselno vztrajati na pregledih, spermiogramih, da bi mi na koncu rekli, da je vse ok ali da vse ok ni, nekako se za biomed. oploditev ne odločam, sem namreč mnenja, da naj to opcijo izkoristijo predvsem tisti pari, katerim mati narava ali bog, če hočete, ni namenil niti enega. Kakšnega nasveta bi bila zelo vesela, saj se o teh stvareh ne poovarjam ravno vsak dan. Hvala in vsem, ki planirate in delate na tem želim čim prejšnjo zanositev ter lepo nosečnost in na koncu najlepšega otroka pod soncem.
|
|
|
|