betricija -> RE: Decembrke 2010 II.del (20.9.2010 13:04:39)
|
mene občasno dol pritiska, tudi ko ležim, imam občutek, kot bi imela prehlajen mehur. potem eno nogo dvignem na vrh kavča, drugo imam stegneno pa je bolje. če ležim na boku imam pa 2 povštra med nogami. je bolje. me pa to ščipa že nekaj časa. imam pa sedaj posledico, da ne morem dat nobenih hlač več gor. benti, rit imam kot slon veliko.upam, da bom res lažje rodila, kot pravijo, ker naj bi imela veliko medenico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] že sedaj. so bili pa boki pri meni zmeraj velik problem. katy glede hemeroidov...jaz sem imela na začetku nosečnosti nekaj težav z odvajanjem. potem sem pa začela ful piti pijače in prebava se je uredila. mi je pa Žigonova priporočala Eva/Qu svečke. taka modra škatlica, ki ful hitro deluje.kao za nosečnice. potem pa še Doloproct svečke po odvajanju, samo v navodilih nikjer ne piše, da so za nosečnice primerne, zato jih ne jemljem. naj bi pa preprečevale hemeroide. se pa tudi pri meni neki čudno dogaja; vsak dan odvajam brez pritiska, pa imam občutek, da imam kot en strdek zunaj..mogoče je to to, včasih boli včasih ne, krvi pa ni. pravi pa Pušenjak, da se to zaradi pritiska otroka rado zgodi, po rojstvu pa to izgine...bomo videli. pa opravičujem se vsem, ki vam je to zoprno brati...
|
|
|
|