n a n i -> RE: Decembrke 2010 II.del (28.7.2010 9:45:28)
|
Kolibri tudi jaz mislim, da so to gibi tvoje bebice. Jaz sem tudi 1. noseca, pa sem jih zacutila v 17.tednu, v 19. pa so ble ze orenk konkretne in vidne, ter vsak dan. Prijatelji, ki ne privoscijo nosecnosti. Hmm, jaz bi se zelo zamislila nad takimi prijatelji. Mi2 imava prijatelja, ki se trudita ze par let, in nama je bilo malo bad povedat, da je nama ze 1 uspelo, a sta bila ful vesela za naju in je nas odnos taksen kot je bil prej. Pa ful ju nonstop skrbi moje pocutje. Predvsem moza od prijateljice. Meni se zdi, da imamo v zivljenju obdobja, ko menjamo prijatelje. Z enimi se razvijamo v razlicne smeri in se nase poti slej kot prej zal razidejo, a na sreco vedno pridejo novi. Pinkalonca. Te kar obcudujem, ker si tako pridna. Hvala, ker skrbis za nas seznam. Meni so oni dojencki ful vsec, ki prevale delajo, pa se mislim, da obstaja plenicka v beli barvi za tiste, ki ne bomo izdale/vedele spola. Ker ta paketek meni ni prevec vsec. Dobrodosle nove. Pa bo res decembra babyboom. Meni g nonstop pravi, da jih ima ful decembrskih noseck. Bomo na hodnikih rojevale, ko bodo vse porodne zasedene ;)
|
|
|
|