betricija -> RE: Decembrke 2010 II.del (7.9.2010 14:05:54)
|
kaj bo novega? zebe vas? jaz sem že električni kamin zakurila, zdaj grem kuhat, pa upam, da bo malo bolj toplo. potem pa bi se morala lotiti likanja, pa bom za jutri prihranila in se malo še med likanjem pogrela. neverjetno, kako se je ohladilo. čeprav priznam, da je meni še zmeraj malce bolj toplej, kot mojemu, pa je bilo prej zmeraj obratno. samo brez termo nogavic pa ne bi zdržala. ula jaz bi pa rada šla na 3d, pa je tamala tako čudno obrnjena, da ne bi videli celega obraza. bova pa denar za cunjice porabila. mi je pa malce žal, a vsega pa tudi ne morem imeti. danes je v E.leclerckovem katalogu nekaj nosečniških cunjic, pa otroških vozičkov in dud, pa cunjc v akciji. mislim, da začne jutri. imam že kar nekaj kupljeno, a vseeno se bo našlo, da bom šla v šoping :) aja, če niste videle, da sem v soboto napisala, je v Baby Centru akcija vseh Peg Perego opreme..za tiste, ki si želite njihove vozičke. 30% ceneje. do prodaje zalog. no zdaj pa moram tastovega mačka nahrant...benti sem se ga ustrašila, ko je na balkon skočil...ajde.
|
|
|
|