birdy -> RE: Decembrke 2010 II.del (25.8.2010 17:43:08)
|
No, sej ste že razrešle situacijo pa vseen še potrdilo. Naslov ma lahko na keterem koli od stalnih naslovov staršev, poveš pa v porodnišnici, oziroma jaz sem imela en list za izpolnit. Priimek ima res lahko katerkoli, tudi izmišljen. To poveš matičarki. Potrdila o očetovstvu jaz pri Neli nisem rabila s sabo, sem ga imela ampak oni to direkt na CSDju preverjajo, tistga potrdila niti videt ni hotla. Sem pa posledično najprej dobila rojstni list brez vpisanega očeta in potem čez kaka dvA tedna še unega z očetom. Ampak tako je bilo pri vseh tri leta nazaj. Je pa pol naprej smešno, za porodniškoi in paket in te zadeve ureja mamica na svojem CSDju. Za otroškega in te stvari pa na otrokovem CSDju (če nimata istega prebivališča). Aja, za patronažno pa tud v P poveste na kateri naslov naj pride, al na stalnega la na začasnega al na sploh enga čist tretjega, glede tega ni panike. Itak je treba povečini poklicat, razen če je kaka domžalčanka, tam pa tri leta nazaj ni blo treba. V P so rekli da je treba, na sredo sva prišle z Neli domov, v četrtek sem klicala ZD kjer so mi povedal da je patronažna že na poti in da naj v kratkem pričakujem obisk[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|