Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 II.del (13.8.2010 10:10:13)
|
Lepo je brati lepe novice... čestitke!! [sm=bravo.gif] kar_ena tvoja G. je pa očitno res smotana.. to je res najhuje, ko samo buljijo v ekran in sami pri sebi kaj momljajo, ti pa že rišeš scenarije v glavi, kaj vse bi lahko bilo narobe, če nič ne reče.. ampak to je res odvisno od G. do G. Eni pač niso komunikativni pa konc, ali pa samo nimajo dobrega dneva. Sej po eni strani jih razumeš, ker morajo to početi vsak dan in vsak dan jih obišče par prestrašenih nosečnic, pa se jim morda kaki dan res ne da ukvarjati z vsemi našimi vprašanji, ampak po drugi strani si pa misliš, pa zakaj ravno danes in pri meni [sm=smiley36.gif] Upam, da bo naslednji pregled kaj lepši! Sicer pa mene tudi tako mika ta 3D, ker na našem UZ tut niso nastale bohvekakšne sličice... kao nam je sprintal slikico obrazeka in pimpeka (oboje v eni slkci), ampak tisto jaz nič ne razločim... tam pa vem, da se fuuul lepo vse vidi. No, ampak sva se odločila da ne bova šla na 3D, tako da moram biti močna [sm=smiley1.gif] Lep deževen dan vsem... saj tudi ni slabo če je malo bolj frišno zunaj ane [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|