čebelica11 -> RE: Decembrke 2010 II.del (2.1.2011 10:07:34)
|
Najprej vsem srečno in predvsem zdravo novo leto 2011! Vsem (še) nosečkam pa čim lažji porod. Mi smo bili v petek stari že 6 tednov, pred desetimi dnevi smo bili tudi že pri pediatru, ki pravi, da je z malim vse ok. Pridobil je 800g v enem mesecu, kar je ok. Pridno se dojiva, malo imamo krčev in zato nam je priporočil kapljice BioGaia. Imamo pa že od porodnišnice naprej tudi kapljice AD3 (ampak krčev ne povezujem z njimi). Stanje s krči se ni popravilo, se mi pa zdi, da se mu ureja prebava. Prej je imel pokakano skoraj vsako pleničko pa smo ga res pogosto previjali, zdaj se pa pokaka samo še 3x na dan. Fajn je, da ponoči ne kaka, ker ga ne previjam, da ga ne bi preveč zbudila. Ponoči se še vedno hranimo na 3-4 ure, podnevi pa zelo različno. Prvo novo leto smo prespali, mali je zaspal ob devetih in se zbudil ob pol enih, ko sem ravno hotela it v posteljo. Sem pa pred tem seveda zaspala že na kavču. Zadnjih šest tednov zaspim takoj, ko se uležem na kavč oziroma v posteljo in to res v sekundi. Če le lahko, si čez dan privoščim kakšno uro počitka. Sicer pa eno vprašanje za tiste, ki dojite. A ste tudi nonstop lačne? Jaz bi skoz jedla, pa tudi pojem 2x več kot v nosečnosti. Seveda se izogibam določeni hrani. Ostale kaj pazite pri hrani ali jeste vse po vrsti? Lp
|
|
|
|