čebelica11 -> RE: Decembrke 2010 II.del (6.8.2010 11:19:23)
|
Lep pozdrav vsem skupaj. Mi tudi komaj čakamo na naslednji pregled, so zdaj dopusti pa smo mogli več kot 6 tednov na naslednjega čakat. Tako da upamo, da bomo v sredo izvedeli za spol. Je pa pikica zelo aktivna, že od 19. tedna ful brca, jutri začnemo s 23. tednom. S kilogrami smo na +4, ampak trebušček se je pa v zadnjih treh tednih ful povečal. Drugače smo se pa naročili konec avgusta tudi pri dr. Strahovi na 3D/4D morfologijo, ker pravijo za mojega ginekologa, da spol bolj redko (pravilno) vidi in bolj slabo naredi tole morfologijo. Njo pa seveda ful pohvalijo, sicer ni poceni, ampak za pikico vse. Drugače pa že od tretjega meseca naprej slabo spim, ker sem prej spala samo na trebuhu in potem to ni več šlo. Tako da sem si že pred dobrim mesecem kupila tisto blazino za spanje/dojenje/oporo, v BC je bila okoli 35€, če se prav spomnim, sem pa zelo zadovoljna, ker se zdaj lahko tudi na boku udobno namestim. Na hrbtu se pa od 20. tedna naprej baje ne sme spati. Sicer se vseeno ponoči kar velikokrat zbujam, ampak na to se je itak treba navadit. Tako da za tiste, ki slabo spite in razmišljate o blazini, definitivno priporočam. Sva se pa tudi odločila za pohištvo od Lipa Poljčane. Pa nama je prijatelj svetoval, da naj greva kar v Mercator pohištvo, ker dobavlja tudi njihovo pohištvo. Razstavljene imajo sicer samo tri posteljice, ampak sva se že prej preko interneta odločila za posteljico in previjalno komodo Sonja. Sva mislila, da je treba čakati vsaj dva meseca, ampak so naju poklicali že po 14 dneh in nama tudi namignili, da imajo čez nekaj dni popust in naj prideva takrat iskat. Tako da sva plačala okoli 300€ za vse skupaj. Se mi zdi kar ugodno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Uživajte. Lp
|
|
|
|