Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: alma82 IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav Kg men je šlo vseh 15kg dol v dobrem tednu dni. Je pa res da je zdej ostal višek kože Ne vem, če telovadba pomaga pri krčenju kože, zato me pa zanima če obstaja kak zvarek, s katerim se maže trebušček? Pa nisem še našla svojih trebušnih To pomeni da so mi skočile kar precej narazen... in jih zdaj ne najdem (se hecno sliši, i know). Ampak prvih 6 tednov naj ne bi nič delala na tem, potem bo pa treba... A steznik ne pomaga pri krčenju kože? Jaz sem glih zaradi tega zagreta za steznik.... Zvarek, ki bi ti krčil kožo na bušiju? Meni se sliši kar mal grozno Bi pa tudi jaz probala seveda Ej a strije si ti dobila po bušiju? Če si jih, a ti je potem tam raztegnjena koža? A imaš ''viška'' kože pod popkom al tud nad popkom? Upam da ti vprašanja niso preveč osebna Torej ker si zgubila vseh 15 kg izgledaš čisto isto kot prej in se ti pozna samo še na bušiju? Upam da nisem tečna s takšnimi vprašanji Sej lahko tudi druge mamice poveste kako je pri vas s tem Če full hitro izgubiš pridobljene kg, je normalno, da ti ostane več kože kot, če bi se to dogajalo počasi. 9 mesecev nam gre dol, torej bi moralo v 4,5m to it nazaj, da bi zgledalo lepo, ampak ni vedno tako. Če imaš zelo elastično kožo, maš šanse, da se ti v zelo kratkem času ne bo poznalo nič. Jaz sem imela res natreniran trebušček in sem 3 dni po roku fasala še par strij okoli popka, ker sem imela ogromen nosečniški trebuh, pa me niti nismo motile, ker so čisto male in se čez čas sploh ne vidijo več. Meni moti, da imam drugačno obliko popka, prej pa sem imela full lepega. Pa še nekaj se mi zdi - če gre za vaginalni porod, maš na začetku razširjene boke, to gre potem lepo nazaj, pri CR pa tega ni. Jaz sem svoje najljubše kavbojke (zelo ozke in čisto brez elastana) lahko oblekla komaj po 4 mesecih, medtem ko so mi bile trenirke, ki sem jih nosila pred porodom po dveh mesecih ohlapne. Torej se mi je preoblikovala postava. Pa ne sekiraj se toliko okoli tega, boš videla, kar samo gre lepo nazaj. Pusti telesu, da si malo spočije, ker je zelo garalo 9m, pa še porod, spomladi pa akcija z vozičkanjem, pa boš lahko na junijski naslovnici Cosmopolitana!
|