malaMravljica -> Römer Safefix plus ali DUO plus (26.7.2010 21:02:18)
|
Kmalu bomo kupovali prvi pravi avtosedez, ker bo lupinica premala. V ozji izbor sta prisla ta dva, zapisana v naslovu, ker sedez rabimo v dveh avtih, en z in en brez isofixa. Sedaj pa ne vem, sefix se mi zdi za sedaj boljsi, ker je glavica notri bolj fiksirana, samo ker je sedezek za nekaj let in se ta blazinica, ki fiksira glavo ne da odstranit ne vem kako bo kasneje, ali mu recimo pri 2 letih ne bo pretesno notri? DUO plus mi je po drugi strani boljsi, ker nima isofix se tistega dela vprtega v tla, malo pa moti, ker sedaj bi imel v sedezu ob glavi se dosti prostega prostora in to se meni glede varnosti ne zdi ok. Kaj pa isofix, ker je brez tistega v tla, je varnost enaka kot pri sefefix-u. Ce mi kdo napise kaksno izkusnjo s tema dvema sedezema bom zelo hvalezna. Teste imam, zanima me prakticna uporaba. Pa se nekaj, zaenkrat sva rekla, da bova sedez prelagala iz enega v drugi avto. Vas to vecina pocne ali kupite dva sedeza? Meni se zdi, da ga prelagat ni kar tako, zdi se mi velik in tezak za ga prenasat kar pogosto.
|
|
|
|