Samoporjavitvene kreme (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

niki5 -> Samoporjavitvene kreme (22.7.2005 14:40:19)

Zanima me če se smejo uporabljati v času dojenja?
Videla sem, da obstajajo že celo losjoni (Johnson&Johnson).. ima kdo izkušnje s temi stvarmi?

Ro-La -> Samoporjavitvene kreme (22.7.2005 14:54:10)

V času dojenja ne, sem se pa 1x s tem:hudicek: namazala, pol pa se šla kopat in je bila katastrofa- NKOL VEČ.

dory -> Samoporjavitvene kreme (22.7.2005 14:57:54)

jaz sem tud mela ze vsega boga..najprej une ta pocen...ala nivea pa take...katastrofa,sem bla vsa flekasta...no pol sem sla v drazje...prej nardila ornk piling in akcija...po parih dneh sem bla cist marogasta...zato grem od takrat naprej rajs v solarij :)

Nina_ -> Samoporjavitvene kreme (22.7.2005 16:41:19)

jz tut odkar sm bla enkrat flekasta po nogah uporabljam samo za obraz in to od balee..po obrazu pa zato da nisem tolk bleda,ker se me sonce vsepovsod prime,po obrazu pa ne preveč...

niki5 -> Samoporjavitvene kreme (22.7.2005 21:25:53)

jaz bi si samo noge, da ne bi imela tako bele, po obrazu in po rokah sem rjava, ker so očitno na sprehodih bolj izpostavljene, noge so pa bele :zmeden2:

a bi lahko zaradi dojenja kaj škodilo:zmeden:

Barbara L -> Samoporjavitvene kreme (24.7.2005 22:29:30)

Ne vem ravno koliko jih doječe mamice smemo uporabljati saj na etiketah nič ne piše. Sem pa enkrat brala debato, da te kreme ne gredo v telo ampak samo obarvajo zgornji sloj kože.

Jaz sem se že nekajkrat namazala - samo noge, in ni bilo videte nič narobe pri :duda:.

Je pa res da so moreš pazljivo namazati če nočeš imeti flekov. S spreji za samoporjavitev je lažje kot s kremami.

LP

Barbara L:metulj:

Stran: [1]