kako odstraniti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

alenkica -> kako odstraniti (26.7.2010 16:04:00)

fleke od drekca s spodnjih hlačk? Z  Vanishom ne gre.

Mislite da bi varikina pomagala?

anckabancka -> RE: kako odstraniti (26.7.2010 17:53:08)

Mogoče bi pomagalo sonce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

botrca -> RE: kako odstraniti (26.7.2010 18:00:47)

IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

fleke od drekca s spodnjih hlačk? Z  Vanishom ne gre.

Mislite da bi varikina pomagala?

Probaj jih dat v en lonec, pa vanish noter pa prašek pa naj zavre, pol pa še ene 10-15 minut pusti v tej vodi, pa daj v stroj ali pa izperi ročno.

ledenaa -> RE: kako odstraniti (26.7.2010 18:19:31)

Naslednjič ko se to zgodi daš takoj v vodo in pustiš cca 1-2 urco ,potem pa daš normalno prat

zvezdica_1 -> RE: kako odstraniti (6.8.2010 10:46:10)

bom kar tukaj vprašala. kak odstraniti sledove deodoranta-moškega iz majic...
ima nek baje izredno učinkovit deodorant v gelu, ki pa je tako učinkovit, da niti ariel in 4x pranje pri  ne pomagajo... srajc pa prati na več ne morem....

alenkica -> RE: kako odstraniti (6.8.2010 10:48:59)

Baje da kis zelo odvzame vonj z oblačil.

Preverjeno. Brisačo, ki sem jo imela kor krpo, sem enkrat dala možu na nogo, ki si jo je zvil in jo oblivala s kisom, sem jo oprala in ni več smrdela.

zvezdica_1 -> RE: kako odstraniti (8.8.2010 19:05:50)

ja, samo jaz ne rabim odstranit vonja, ampak prav madeže... se srajcva naguba v tak trdo linijo prv tam, ko se "zmečka" pod pazduho. sem dala na predpranje, namočila v arielu...

m_o_i -> RE: kako odstraniti (8.8.2010 20:21:47)

srajca je, zal, fuc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ker ni nastal samo flekec od deodoranta, ampak je deodorant dobesedno razzrl in deformiral tkanino (zdej si pa mislimo, kaj delajo deodoranti z naso kozo...)

zvezdica_1 -> RE: kako odstraniti (8.8.2010 20:33:38)

saj,. se mi je zdelo. samo na žalost je tako z 4 srajcami....ker seveda, rpeden sme dala prati, jih je nosil. sem tist  deodorant s takim besom v smeti vrgla.. je pa od old spice nek gel, ki naj en bi puščal madežev na oblačilih....v vednost, da ga naj moški ne uporabljajo...

tak, za enih 150€ je škode.... murine srajce pač.....

KlaraMay -> RE: kako odstraniti (23.8.2010 21:20:33)

Točno ta deo je moj uporabljal, jaz pa sem pri novem pralnem stroju mislila, da mi pralni stroj ne pere dobro!! Prala in drgnila in namakala in mazala z žaubami, pa ni in ni šlo stran. [sm=smiley29.gif] Majce in srajce so smrdeli pod pazduho kot da ne bi bile ravnokar oprane in še polno deota zravn. [sm=smiley24.gif] Tako močn je bil deo, da ga tud opereš ne. Nič mi ni blo jasn.

Zamenjal je deo, zdej ima en sprej nivea, ne več v stiku ampak sprej in je vse OK. [sm=smiley36.gif] Tiste srajce in majce so pa žal fuč, saj so se pod pazduho čisto razbarvale in niso za nič drugega kot za v hosto ali garažo. [sm=smiley13.gif]

Stran: [1]