Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 9:06:05
|
|
|
|
Abbott
|
Jaz tudi zadnjič, ko sem jih kupovala v Merkatorju. Pa sem se uštela. Očitno tole s trkanjem ni OK.
|
|
|
|
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 9:19:17
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz vačsih kupim polovico. In mi zgleda tak noro lepe barve, potem pa nima sploh nobenega okusa
|
|
|
|
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 9:24:41
|
|
|
|
Abbott
|
Jaz pa polovice ne kupujem, ker nikoli ne vem, s kakšnim (ne-čistim) nožem so jo prerezali. Raje tvegam s celo.
|
|
|
|
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 9:56:09
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: vaney No, pa sem naredila biznis Sem trkala ko zmešana, se mi je zdelo, da so 2 že čist zrele, talent kot sem utrgam obe, eno razrežem in notri...beeelo a jo ima smisel pustit v hladilniku, je kakšna varianta, da dozori ali sta pač obe za v smeti tadrugo izdolbi, pa jo napolni z vodko ali ne vem katerim alkotom že, pa koščke izdolbenega not dej, pa zapri za en dan, potem pa s slamco pijte, boste zadeti ko mambe.
|
|
|
|
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 10:40:30
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: vaney No, pa sem naredila biznis Sem trkala ko zmešana, se mi je zdelo, da so 2 že čist zrele, talent kot sem utrgam obe, eno razrežem in notri...beeelo a jo ima smisel pustit v hladilniku, je kakšna varianta, da dozori ali sta pač obe za v smeti tadrugo izdolbi, pa jo napolni z vodko ali ne vem katerim alkotom že, pa koščke izdolbenega not dej, pa zapri za en dan, potem pa s slamco pijte, boste zadeti ko mambe. mene nebi več postavli na noge tisti dan, drug dan pa nebi bil maček, ampak krdelo tigrov
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?