stoli dukdalf (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

livia -> stoli dukdalf (26.7.2010 11:41:57)

Baje so kar kvalitetni. Za tiste, kis te jih videli v živo, me zanima razlika med modelom Cha Cha in Blues oz Aspen. Iz neta ugotovim le razliko v teži stola - Cha cha je 4 kg, druga dva 2,8 kg. Jaz bi raje lažjega, da ga lahko spraviš v trugo, samo ne vem, če je potem tudi tako kompakten kot Cha Cha.

urška -> RE: stoli dukdalf (26.7.2010 12:51:22)

jaz jih imam. stoli so res super. pa jih imamo že nekaj let. res pa je, da ne vem modelov, katere imam. razlika pri njih je tudi v nosilnosti. in mi smo jih kupovali predvsem po tem. 

Pokora -> RE: stoli dukdalf (29.7.2010 18:24:14)

To je ena izmed boljših firm za kemp stole. So res zelo trpežni. Ne vem ker model imamo mi, se pa super obnesejo.
Pri nakupu bodi pozorna da so nogice vsaka posebi - da nista dve in dve povezani skupaj (upam da si predstavljaš kaj hočem reči). To je pomemno zaradi neravnih terenov - te ki imajo posamezne nogice so bolj stabilni. Isto velja za mizo.

viv_ -> RE: stoli dukdalf (31.7.2010 1:45:03)

A lahko kakšen link prosim?

Pokora -> RE: stoli dukdalf (31.7.2010 6:51:00)

http://www.dukdalf.eu/index.php?option=com_catalogger&item=24004&Itemid=2&lang=en

Ta prvi trije modeli so taki ki imajo povezane nogice, ostali pa ne. To je sicer uradna stran, pri nas jih dobiš v Merkurju, imajo ponavadi enkrat letno kakšno akcijo, pa so potem malo cenejši, ker imajo drugače kar ceno. Samo so pa res vredni svojega denarja.

Pokora -> RE: stoli dukdalf (31.7.2010 6:55:59)

Livia, sem malo pogledala in ugotovila da imata Aspen in Blues povezane nogice. Tako da, če se odločaš med temi tremi modeli, potem definitivno vzemi Cha Cha.

Stran: [1]