|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča sramna kost
26.7.2010 10:31:00   
Anonimen
sem v 27t nosečnosti in že nekaj časame boli sramna kost (in okoli nje)predvsem zjutraj ko se zbudim...je to normalno???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča sramna kost
26.7.2010 10:36:11   
ledenaa
Da

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2010 10:41:29   
Masha_M
Vsekakor. Preberi tole: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphysis_pubis_dysfunction

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2010 11:35:13   
divans1
O ja.... žal vse to spada zraven k nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2010 11:47:00   
arruba
uhhhh ja, sploh zjutraj imam vsak dan strašno dilemo, kaj je hujše.. ker me tako lulat ali ker me bo pri vstajanju spet zašponalo

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2010 12:46:43   
mamamajča
Punce, jaz sem pa zdaj noseča 28 tednov, pa me strašno trtica boli. ne vem zakaj. Veste, kot da bi padla hudo. pa nisem. Od sedenja? Al zakaj?
Ma ne vem, ker se ful dosti gibljem, s sinom (3) sma nonstop veni, tole kar se vsedem za rač., pa še to traja max. 10min naenkrat...

V pon. mam pregled, bom tam povedala. Ampak včasih se pa komaj vsedem zvečeruser posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2010 12:52:37   
RAKICA2007
hmmmm...
zato ji jaz pravim od nosečnosti dalje NEsramna kost user posted image

ker je res nesramna, saj me enkrat ni bolela, ko se hotela vstati pa me je tako bolela, da tudi hoditi nisem mogla...
je pa to pri večini normalen pojav...

in ja, tudi trtica me je večkrat bolela-s tem da me trtica po porodu ni bolela več, nesramna kost pa me še danes kdaj (3 leta po porodu user posted image user posted image )

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2010 19:28:52   
ninca19
nekaj čist normalnega. v prvi nosečnosti sem imela grozne bolečine, zdaj v drugi pa še hujše user posted image ponoči se sploh obrnit ne morem, me včasih moj more kr se sama skor jočem zravn, zjutraj pa da ne govorim, ko se je treba vstatuser posted image bi najraje kr v postli ostala user posted image

Nina

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2010 20:12:32   
barika
Eh, bo minalo, ne se bat, vem pa da boli ko user posted image user posted image user posted image
ko sem bila s prvim otrokom noseča, sem se vozila v Mb na fax in sem se skoz "furala" po sedežu, ker me je tak prekleto bolelo, itaq so me vsi čudno gledali, češ kaj mi je ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?