|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
9.8.2010 18:46:37   
jacki
Picikl...me imamo pa na isti dan PDP user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ... Hvala za pohvalo slikce; test je od FS...ampak ne un, k sta 2 v paketku (sej bi raj te kupila, pa jih je lih zmankaluser posted image ), ampak ko je samo eden-tako kot CB.

Womanpolice in vse ostale dobrodošle!

Sem dons kar klicala G in me je naročila 15.9. Uf, je to še daaaaaleeeeeččččč.
In ker je pregled tolk daleč, sva se odločila, da staršem obeh poveva že dons. In vzdaj nas je že več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.8.2010 19:17:25   
ovčka11
Pozdravljene punce,

jaz bom očitno veteranka med vami, saj bom naslednje leto že 37... Doma že imamo eno 7 letnico, to je moja 3. nosečnost (prva se je nesrečno končala v 12. tednu), predviden datum poroda sem izračunala 16.4.11, sem iz okolice Lj.
Priznam, da me je zdaj v tretje kar malo strah nosečnosti, ker sem v prvi imela SS, v drugi sem od 6 tedna do 24. tedna po malem krvavela (in praktično celo nosečnost preležala)... in me je vsakič kar strah ko gram na WC.
K gin. grem naslednji ponedeljek, da se zmeniva kako in kaj za vnaprej...
Drugače pa imam user posted image  končno spet normalno velikost prsi,  želodec je nekje v grlu, v trebuhu špika, nenormalno utrujena in lačnaaaaa.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.8.2010 19:55:07   
Anonimen
Punce dajte malo napisat znake ki ste jih imele pred izostankom menstruacije.
HVALA

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
9.8.2010 20:30:31   
KlaraMay
Dobrodošla Ovčka11 user posted image

No pa še odgovor na anonimno. Prvi znaki, ko sva z mojim dragim sumila, da sva naredila bebico? Prsi, prsi in še enkrat in edino prsi. Nič drugega mi ni bilo, samo moje prej majhne so napolnile nedrček in to je bil več kot pčiten znak. No potem kasneje pa še to, da M ni in ni bilo, niti malo tisto kar dobiš dan dva prej. Čisto nič ... in sva vedela, brez testa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.8.2010 21:20:50   
Rižkoo
Oj nosečkice...  ma kr naenkrat nas je tolk.. Juhuhuhu... user posted image
Sploh pa tebi WP... čestitke!! To mora bit hudo... it čez vse to. BRAVO za vaju!

Tko ko vas berem, zarolam cajt nazaj in se nasmejim. Kok sm bla prestrašena, zbegana.... neučakana... , zdej pa nimam cajta za ničuser posted image . Sam upam, da slabosti ne bo... ta naš čmruček je tak živahnež, me rabi res non stop. V prvi nosečnosti sem 1 mes dobesedno preležala... prva dolga bolniška. Tok slabo, da konc in ... jedla sm samo chickne in sendviče kar seveda prej nikoli nisem. Samo to mi je pomagalo, težka hrana... nič drugega. No, tko sem prenesla slabost.user posted image

Drugače pa... nobenih posebnih znakov. Slabost vsake toliko.... in kakor sem naredila v prejšnji nosečnosti, bom tudi zdaj. Bom klicala G... mal pojamrala, da špika, pa naj me pogleda. Mogoče že zaslišim srčka. Mi bo cool pred morjem. Gremo 20., tko da bo ena aprilčica manj med vami.user posted image Drugač mam pa takoooj po morju še enga pregleda... pa takar bo za zihr srči že bil. Punce... bote vidle kakšen občutek vas bo prevzel... pa en nasvet!!! Težite za slikice... vsak pregled, naj bo slikca. Eni G ne dajejo.. nočejo, men je moja G dala na vsakem pregledu in mam prelep spomin. Od mahanja, do lulčka, do odprtih učk.... pa five mi je dal... user posted image No, sam tko.. da vas mal nateram, da lepo zaprosite svoje G.

Evo eno našo.... in da boste komaj čaaaakale...
A vidite???user posted image
user posted image

Lepo nočko in pobožite buškote. Moj pravi, da se mi že poznauser posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.8.2010 22:03:13   
ovčka11
Najprej hvala za dobrodošlico user posted image
V prejšnji nosečnosti sem začutila prvo slabost še preden sem vedela, da sem noseča - pred izostankom M, vse skupaj se mi je zdelo kot en zelo močen PMS. Slabosti pa so se kar zavlekle v četrti mesec nosečnosti. In za pomiritev želodčka je najbolj pasalo kaj mastnega - kakšen horse burger....
Tokrat mi še ni tako zelo slabo, pa tudi že pred izostankom M sem nekako vedela, da je to to... špikanje, težke in boleče prsi, kar velik trebušček zaradi napihnjenosti in se mi zdi, da en 6 čut... glede na to, da sem zanosila takoj prvi mesec poskušanja (nisem niti pričakovala, da bo šlo tako hitro). Test pa sem naredila 4 dni pred izostankom... in juhuhu user posted image  

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.8.2010 22:36:34   
Anonimen
Čer...

Ko prvo - womanpolice -ČESTITAM, dobrodošla, juhuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image te že dolgo poznam  s foruma in sem ZELO vesela zateuser posted image user posted image user posted image

lananai - kako si ti? Sem brala da si tudi imela izcedek, si dobro?user posted image

jacki - jaz sem tudi imela testek od FS pa je bil čisto drugačenuser posted image

ovčka - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi celo prvo user posted image zaradi izcedkov preležala, te popolnoma razumem kako se počutiš ko te je strah da bi se vse skupaj
ponovilo...
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

... glede na to, da sem zanosila takoj prvi mesec poskušanja (nisem niti pričakovala, da bo šlo tako hitro). Test pa sem naredila 4 dni pred izostankom... in juhuhu user posted image  
kot bi sebe bralauser posted image

anonimen - znaki - vnetje - sem ga nazadnje imela v prejšnji nosečnosti -vrtoglavice, spremenjen okus....

Rižkoo - mojo Gin bo kar težko nafehtat za slikce, se spomnim izpred 2 let ko mi je rekla - če pa hočeš slikco - 1€ za vsakouser posted image user posted image user posted image Poden...

Mene danes veliko manj špika, je bilo pa kar težko na šihtu - skrivat utrujenost, slabost, pa ker nisem težkih stvari premikala sem izpadla taka lenauser posted image ah sej bo...

user posted image

(odgovor članu womanpolice)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
9.8.2010 22:55:49   
KlaraMay
user posted image

*****PDP***** 
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image v trebuhu, spol, pregled

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
1.4.
user posted image anonimna 1, 2 user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image
2.4.
3.4.
4.4.
user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
user posted image lipi, 33 let, Rog. slatina, 2 user posted image , 10.9
5.4.
6.4.
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
7.4.
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image vrtnica83, 27 let, Domžale, 2 user posted image
8.4.
user posted image lepdan79, 2 user posted image
9.4.
10.4.
user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8
user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image
11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
14.4.
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image
15.4.
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska, ? user posted image
16.4.
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image
17.4.
18.4.
19.4.
20.4.
21.4.
22.4.
23.4.
24.4.
25.4.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 18 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 208
    9.8.2010 23:03:20   
    KlaraMay
    Živjo oziroma že lahko noč.
    Sedaj sem kar dolgo časa urejala seznam. Bil je poln poln poln nepotrebnih kod, ki so se ponavljale k dolge kače, no sedaj ima seznam samo toliko kode, da se vse lepo izpiše in nič več.

Če bo katera imela kaj za dodat na seznam pa naj samo napiše z krepko in bo šlo gor :)

Aja za nekatere še ne vemo koliko ste stare in iz kje ste. Začele smo pisat tudi datume prvih pregledov, torej, če ga katera že ima naj sporoči.

Nočko user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 209
    9.8.2010 23:54:48   
    urshka
    Živjo!

Pridružujem se vam kot aprilčica...stara sem 25let, iz okolice Celja, zame prvi otroček, naročena še nisem.Datum poroda sem izračunala, 15.4.2011...glede spola pa kaže kitajski horoskop fantka.user posted image

Nosečnost me je izredno presenetila, ker nikakor ni pričakovana...oba s fantom sva namreč še študenta...ampak bo vseeno srečen in najbolj zaželjen otroček!

Glede znakov nosečnosti je tako, da sem potihem slutila, zaradi nespečnosti (ponoči) in utrujenosti (podnevi), zeloo imam občutljive prsi in seveda izostanek menstruacije. Vse se je izkazalo za resnično s testom.

Novičko še nisva delila z domačimi, ker bi rada s tem še vsaj malo počakala...zaupala sem se edino svoji sestri nekaj let mlajši...ker je moja dobra prijateljica in mi je od vedno v oporo.
    Me pa zanima, če ste ve že ozanile prihod novih škratkov, in če, kako?!

Lep pozdravček vsem! u*

< Sporočilo je popravil urshka -- 10.8.2010 0:04:25 >

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 210
    10.8.2010 7:15:22   
    lananai
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce dajte malo napisat znake ki ste jih imele pred izostankom menstruacije.
    HVALA

Nič znakov, samo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 211
    10.8.2010 7:20:00   
    lananai
    Dobro jutro, ane. user posted image

anonimna user posted image , jst sem OK. V soboto je bilo izcedka največ, danes zjutraj pa sploh nič več. user posted image Bomo vidli, kako bo preko dneva. Ampak jst mislim, da je najhujše mimo.

urshka, midva sva povedala staršem. Sva hotela počakat do pregleda, da bi pokazala UZ slikico, pa me je naročila šele 25.08. (za seznam), kar se nama je zdelo pa predolgo. Sva pa naredila ene take čestitke, gor sprintala "Bravo! Še enkrat boš dedi / babi." In to čestitke je najina tamala (stara dobro leto) nesla vsakemu svojo. user posted image So bili zelo veseli.

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 212
    10.8.2010 7:20:13   
    ovčka11
    Dobro jutro,

Punce hvala, da ste me dale na seznam.. sem se pa kar malo nasmejala - št. user posted image  v trebuhu - 1... to bomo še vidli na prvem ultrazvoku tam v začetku septembra nekje. Sem bila v prejšnji user posted image presenečena, ker sem zanosila z dvojčki (pa ni v bližnji in daljni žlahti nobenega dvojčka). Na žalost je eden od dvojčkov že v prvih tednih nehal rasti, moja pupa pa je lepo rastla in sem rodila točno na rok.

Lep dan vsem in čim manj stresa v službi user posted image

(odgovor članu urshka)
    Neposredna povezava do sporočila: 213
    10.8.2010 7:30:33   
    lananai
    ovčka, tist user posted image kaže število otročkov, ki jih imaš doma. user posted image Najbrž bo zraven tvojega imena še user posted image , ko ga boš vidla oz. user posted image user posted image , če bosta dvojčka. user posted image

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 214
    10.8.2010 8:14:28   
    picikl
    Dobro jutrouser posted image

Jaz dokler nisem naredila testa sem prej na vse možne ginekološke bolezni pomislila kot na nosečnost. Zdaj pa če malo za nazaj pomislim, se mi je noro luštalo mesa, ki ga nisem nikoli marala. Pa jajčniki so me tri tedne skupaj boleli za znoret.

Oktobra grem na poroko, pa nevem če bom lahko oblekla to obleko katero že imam pripravljeno, kaj ve mislite?user posted image

lp

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 215
    10.8.2010 9:02:51   
    lepdan79
    pa sej ne morem vrjet, da nas je že tolko....no,še moji podatki,starost 31let,bela krajina...čestitke vsem novim,bi resno rada kej napisala,pa ne utegnem...mogoče,ko pade noč...in ostali člani zaspijo...

(odgovor članu picikl)
    Neposredna povezava do sporočila: 216
    10.8.2010 9:14:23   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

user posted image

*****PDP***** 
    nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image v trebuhu, spol, pregled

x.4.
    user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
    1.4.
    user posted image anonimna 1, 2 user posted image
    user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
    user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
    2.4.
    3.4.
    4.4.
    user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
    user posted image lipi, 33 let, Rog. slatina, 2 user posted image , 10.9
    5.4.
    6.4.
    user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
    7.4.
    user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
    user posted image vrtnica83, 27 let, Domžale, 2 user posted image
    8.4.
    user posted image lepdan79, 2 user posted image
    9.4.
    10.4.
    user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8
    user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
    user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image
    11.4.
    12.4.
    13.4.
    user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
    14.4.
    user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image
    15.4.
    user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
    user posted image picikl, 24 let, štajerska, ? user posted image
    user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
    16.4.
    user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image
    17.4.
    18.4.
    19.4.
    20.4.
    21.4.
    22.4.
    23.4.
    24.4.
    25.4.
    26.4.
    27.4.
    28.4.
    29.4.
    30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 19 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image

• < Sporočilo je popravil KlaraMay -- 10.8.2010 9:15:08 >

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 217
    10.8.2010 10:13:26   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: picikl

Oktobra grem na poroko, pa nevem če bom lahko oblekla to obleko katero že imam pripravljeno, kaj ve mislite?user posted image

Dvomim:)))

(odgovor članu picikl)
      Neposredna povezava do sporočila: 218
    10.8.2010 10:21:58   
    KlaraMay
    Kolk imaš pa kaj lufta v njej? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 219
    10.8.2010 10:39:05   
    picikl

Okoli prsi  bolj malo oz. nič, tam pri trebuščku pa kar, ker je stil  Merlin Monrouser posted image !

< Sporočilo je popravil picikl -- 10.8.2010 10:40:45 >

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 220
    10.8.2010 10:41:37   
    lananai
    IZVIRNO SPOROČILO: picikl

Okoli prsi  bolj malo oz. nič, tam pri trebuščku pa kar, ker je stil  Merlin Monrouser posted image !

Potem bo najbrž okej. Odvisno, če se ti bodo prsi povečale. Meni se niso nič kaj do poroda. Potem pa... user posted image

(odgovor članu picikl)
    Neposredna povezava do sporočila: 221
    10.8.2010 11:36:09   
    urshka
    Hvala za družbo in sprejem :)

Pridružujem se temi zgoraj...glede velikosti trebuščka.
    Kako se trebušček veča...oktobra se bo že poznalo?

Zanima me tudi, če že jemljete kakšne dodatke hrani,tabletke,vitaminčke,itd. Pregled imam šele konec septembra in me zanimajo stvari, glede na to da jih še ne morem dobiti iz prve roke moje ginekologinje.

lpuser posted image

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 222
    10.8.2010 11:40:44   
    KlaraMay
    nima me tudi, če že jemljete kakšne dodatke hrani,tabletke,vitaminčke,itd. Pregled imam šele konec septembra in me zanimajo stvari,

Ja jaz še od kar vem za N, jemljem tablete Centramed mami in nimam popolnoma nobenih negativnih znakov po tem, ko vzamem tableto. Na srečo mi ni nič slabo.

user posted image

(odgovor članu urshka)
    Neposredna povezava do sporočila: 223
    10.8.2010 11:47:09   
    lananai
    Jst jemljem Tifol. Začela sem že ene 3 mesece pred zanositvijo, ker je bilo planirano. V prvič je bilo nepričakovano, sem začeal jemat, ko sem zagledala user posted image in do treh mesecev nosečnosti.

Glede trebuščka pa zelo različno. Meni se je začel poznat pozno, šele okrog 17t - lahko pogledaš v mojem albumu. Koliko bomo noseče oktobra? Jst sem se skozi nosečnost zredila samo 7kg in sem imela majhen trebušček. Nekaterim se konkretno pozna že pred tremi meseci in morajo fajn skrivat, če nočejo povedat pred NS.

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 224
    10.8.2010 12:13:48   
    KlaraMay
    Waw samo 7kg? Lepo. Koliko si pa imela kg pred N, če ni skrivnost?
    Meni se zaenkrat nič ne pozna, no mogoče sem širša tam spodaj kakšn 1,5 cm, ampak to je verjetn od vse te tekočine in hrane. user posted image Zvečer preden grem spat se najbolj pozna ta napihnjenost. Dojenček sigurno ni, ker je velik 1 gram in manj kot 1 cm, torej je to sama napihnjenost. user posted image

Oktobra imam rojstni dan in bi tudi enkrat takrat bil že pravi čas, da povem v službi, saj bo treba poiskati zamenjavo in začeti z uvajanjem. Uhh bo še dela preden bomo lahko uživale.user posted image

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?