Peli -> RE: Aprilčice 2011 (13.10.2010 12:50:13)
|
ovčka11 - meni so naredil oboje, res da sm bila že v 27.tednu in ravno pred božičnonovoletnimi prazniki. Na AC sm šla zaradi zastoja rasti, na NS nism šla, ker niti vedla takrat nism, da to obstaja [sm=smiley24.gif]. To je kr hitr fertik, v bistvu ležiš na potelji G dela UZ, nato zapiči iglo v trebuh, potegne mal plodovnce vn in to je to, recimo 10min. Po tem postopku ko sm se oblekla in šla proti postelji za počitek me je "zmanjkal", od živcev ne od bolečine. Potem mislm da sm mogla 2-3 urce ležat in nato sm šla domov. CR sm jest imela 2x, v prvo sm imela notranje šive, me je sicer bolel, a mi je uspelo prvi dan it pod tuš..., najhujš mi je blo to, k nism dobilaotroka k sebi, vse ostale pa so ga, dobila sm ga 2. dan. Pri 2. CR sm imela šive tudi zunanje, z eno plastiko? al kaj so bli tisti šivi narejeni, po parih dneh so jih vn pobral, ko sm pa pršla domov pa so se mi prav svinjsko zagnojili, tako da mi je hodila vsak dan patronažna čistit. Po 2. CR se mi zdi da sm veliko lažje vsatala in sama skrbela zase. Če bi lahko izbirala bi se že pri 2. otroku raje odločila za naravni porod, že zaradi same izkušnje in vsega, mislim da se in otrok in tvoje telo drugače odziva... če se gre pa za otroka in zame, pa pač naj bo tako, kot menijo G, torej mene čaka še 3. CR, ponovno se bom odpravila v LJ porodnišnico in upam da naletim na tako ekipi, kot je bila pri 1.
|
|
|
|