KlaraMay -> RE: Aprilčice 2011 (23.8.2010 17:55:15)
|
Joj me nekaj zafrkava tale forum danes. Bom še enkrat napisala odgovor.[sm=smiley5.gif] sreckica: glede na to, da si "šele" zakorakala v 5 teden, ni še čas za kakšno morebitno paniko glede PP. Jaz bi jo za začetek počakala. Mogoče pa samo spletna stran ni redno posodobljena in je že nazaj? Ne zanašaj se preveč na tele spletne strani, kdo ve kdo je zadolžen za ažuriranje. Mene bi bolj skrbelo dejstvo, da je tvoja G samo 1x na teden v ambulanti. Kaj pa, ko boš visoko noseča in jo boš bolj pogosto potrebovala? Komu boš takrat šla po pomoč, nasvet, pregled? Premisli, pogovori se z njo. Kje pa tvoj G. druge dni dela? No mene pa dajejo druge težave. Na srečo nimam slabosti, čudnega okusa v ustih, tudi na wc ne hodim nič kaj bolj pogosto, prsi me ne bolijo, ne krvavim, nisem utrujena, nič takega, imam pa resnično boleče hude krče. Takšnih se spomnim samo iz osnovne šole, ko sem prva leta imela M., me je tako hudo bolelo, da sem obležala. No danes je tako, da jih nekako trpim, saj je treba delat. Ravno danes sem imela veliko dela z raznimi podpisi in sem morala hoditi naokoli od pisarne do pisarne in je bilo zelo neprijetno, na trenutke grozno boleče, da sem komaj narisala tisti kisel nasmešek na obraz, ko sem koga srečala na hodniku. Potovala sem z polžjo hitrostjo, ko sem koga srečala sem se pa delala, da berem papirje, ki sem jih imela takrat v roki.[sm=smiley13.gif] Skratka zelo me je bolelo. [sm=smiley19.gif]Ko sem dobila priložnost, da se vrnem v svojo pisarno sem se sesedla na stol in sedaj se že 4 ure ne premikam. [sm=smiley13.gif]No ne toliko kot prej. Bolečin na srečo ni več, oziroma so minimalne proti tistemu dopoldne. Je bilo pa res hudo, preveč je bolelo, da bi bilo to normalno. Ima ali je imela katera tudi take hude bolečine? Pa ponavadi ne stokam zaradi krčev v maternici, ampak sedaj me je malo strah. Moja mama je rekla, da naj grem zvečer na urgenco, če se ponovi. Še posebi, ker obstaja sum z rahlo pregrado. [sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif] Vsaj tako diagnozo mi je na zadnjem pregledu dala moj G, ampak sekundo po tem, ko je to izjavila, je že začela, da verjetno ni nič in da naj se kr oblečem, pa je že ni bilo več v sobi. Tko, da temu nisem pripisala velikega pomena, ker ni nič povedala. jooooj kdaj bo 03.09, da se pomirim. [sm=smiley13.gif] Gopodične, punce, drage dame, mamice držte se !!!!!!!!!! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|