KlaraMay
|
Jaz razumem tako eno kot drugo stran. Res se je na BB naredila ena izredno super (zaprta) skupina norih aprilčič, ki me vsak dan nasmejijo in razvedrijo, saj ob vsem kar se mi dogaja (pa ne samo težave v nosečnosti) so pravi balzam za dušo. Rada vas imam in sem res vesela, da ste v mojem življenju in da sem vas nekaj že spoznala, nekaj vas pa še bom! Razumem pa tudi nosečke, ki so ostale zadaj na RR in se počutijo odrinjene. Tudi jaz bi se, če bi me ena skupina punc, s katero sem delila svoje občutke, pa čeprav samo sem pa tja, zaradi časovne stiske, blokirala in mi napisala, da nisem zaželjena, ker nisem tipkala tako vneto kot so one. Obe strani imata svoje prav, ampak djmo ne pozabit, da res obstaja tud možnost, da so nove na BB (zadnje čase jih je neverjetno veliko prišlo na BB) kakšne nesrečne zalezovalke, ki želijo še naprej špionirat in brati privat misli, saj smo ravno zaradi takih ustanovile zaprti forum. Kje so bile te nosečke do danes? Saj smo že 8 mesecev skupaj noseče? Tiste srečke nosečke , ki pa so že od začetka (ali pa vsaj nekaj mesecev) z nami, pa ne vidim razloga zakaj ne bi bile tudi tam na BB z nami. Sedaj bomo vse res na porodniški, cca 13 mesecev bomo doma, in bi vse lepo lahko klepetale na BB, delile slikice naših sončkov, izkušnje, nasvete, pokakane ritke, prehlajene noske, dobre taščine recepte in se tudi dobivale na sprehodih, shopingih,... Naši otročki bodo sošolci, prijatelji, bodimo tudi me. Jaz sem za to, da se kakšno pa vendarle spusti naprej na BB, saj niso strupene madonca?
|