tesko -> RE: Aprilčice 2011 (19.1.2011 17:24:27)
|
Jacki, upam, da ti Buscopan pomaga. Jaz trenutno nič ne jemljem (razen železa in vitaminov), če pa bo slabše, bom morala nekaj. Zanimivo, da vedno začne bolet v mirovanju oziroma ponoči. Tudi za Puplis upam, da bo kmalu ok. Zadnja dneva mam pa skoz občutek, kot da mi bo nekaj glih ven padlo, tko da komaj čakam, da pridem domov in dam noge gor. Resda veliko delam in tud hodim naokoli, sam sem mislila, da bo sam zadnji mesec nosečniško naporen... Pa tud spodnji del hrbta me začne fajn bolet že po pol ure za računalnikom...pol se pa človek sprašuje, a naj kar dela in trpi al naj mogoče reče G za bolniško..nosečniške dileme. Bolje bi se bilo sprašvat a rdeč puloverček al roza al pa kr oba pa še une pikaste hlačke.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/wink.gif[/image] Glede poroda me (še) ni strah, bolečine se ne bojim toliko, če že česa, potem morebitnih zapletov, ampak se bom tud s temi občutki mal probala poment. Bom pa podpisala za EA, pol se bom pa odločla na licu mesta, ko bomo vidli, kaj dogaja...
|
|
|
|